Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Žaisdamas rungtynėse sulaukė gąsdinančių žinių – tuo metu plėšė jo namus

Vienas „Paris Saint-Germain“ klubo lyderių Angelis Di Maria buvo pakeistas jau po valandos sekmadienio rungtynėse prieš „Nantes“, bet to priežastis nebuvo prastas argentiniečio žaidimas ar nuovargis. Pasirodo, tuo metu vagys plėšė saugo namus, kuriuose buvo ir jo artimieji.
Angelis Di Maria
Angelis Di Maria / „Scanpix“ nuotr.

Praėjus beveik valandai Prancūzijos čempionato rungtynėse tarp PSG ir „Nantes“, susitikimo žiūrovai pastebėjo keistą vaizdą.

Paryžiaus komandos sporto direktorius Leonardo po pokalbio telefonu perdavė gautą žinią komandos vyriausiajam treneriui Mauricio Pochettino, kuris kaipmat ėmėsi veiksmų ir 62-ąją minutę pakeitė A.Di Marią išleisdamas į aikštę Leandro Paredesą.

Pasirodo, keitimo priežastis buvo gautas pranešimas apie A.Di Marios namuose, kuriuose buvo ir artimiausi futbolininko žmonės, vykstančią vagystę.

„RMC Sport“ iš pradžių pranešė, jog įvykdyta vagystė yra smurtinė, tačiau „Le Parisien“ po kurio laiko patikino, jog PSG saugo šeima nenukentėjo.

Teigiama, jog plėšikai taikėsi į antrame aukšte esantį seifą, o namo apačioje buvę A.Di Marios artimieji vagių negirdėjo.

Tai jau ne pirmas kartas, kai A.Di Marios namus apšvarina vagys – jam dar žaidžiant „Manchester United“ klube plėšikai taip pat įsibrovė į jo namus bei pavogė nemažai turto.

Beje, praėjusį vakarą buvo apiplėšti ne tik PSG argentiniečio, bet ir kito šio komandos futbolininko Marquinhoso artimųjų namai.

Pranešama, kad vagys apšvarino Paryžiuje gyvenančių 26-erių brazilo tėvų namus.

Praėjusį mėnesį plėšikai apvogė ir dar vieno PSG futbolininko Mauro Icardi namus.

Žinių apie komandos draugo nelaimę rungtynių įkarštyje sulaukę paryžiečiai patyrė netikėtą nesėkmę, namuose 1:2 nusileisdami „Nantes“ komandai.

„Tai ne pasiteisinimas, bet ta žinia sumažino mūsų energiją. Po rungtynių kalbėjome apie kitus dalykus, o ne apie futbolą“, – po rungtynių sakė M.Pochettino.

Dar penktadienį A.Di Maria pratęsė sutartį su PSG iki 2022 m. vasaros. Argentinietis Paryžiaus klube nuo 2015 metų įmušė 87 įvarčius ir atliko 99 rezultatyvius perdavimus. Pagal pastarąjį rodiklį jam trūksta tik keturių iki visų laikų PSG rekordininko Safeto Sušičiaus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas