Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Žalgirį“ į viršūnę sugrąžinęs V.Čeburinas: „Didžiuojuosi vyrais“

Po "TopSport A lygos" čempionų titulą nulėmusių rungtynių Alytaus stadione į orą pirmasis kilo vienas pagrindinių Vilniaus „Žalgirio“ sėkmės kalvių – treneris Vladimiras Čeburinas. Strategas po iškovoto dar vieno čempiono titulo dėkojo savo žaidėjams ir teigė, jog šį sezoną užduočių dar netrūksta.

„Pirmiausia noriu pasveikinti mūsų aistruolius. Sveikinu tuos, kurie myli Žalgirį. Ačiū jiems labai už palaikymą. Ačiū Vilniaus miestui, savivaldybei. Už tą palaikymą. Dėkojame aistruoliams už tai, kad jie yra tokie. Dabar kažką ir sunku kalbėti apie rungtynes. Tai rungtynės, kurios suteikė teisę būti čempionais. Pergalė, kuri kalba už save. Noriu labai padėkoti savo žaidėjams. Buvo gerų rungtynių, geras sezonas. Tik pritrūko sėkmės Europos turnyre. Ačiū žaidėjams, jie tikri vyrai. Didžiuojuosi jais. Ir aš, ir jie prisimins šį čempionatą ir iškovotą auksą“, – teigė strategas.

Jam tai buvo šeštasis čempionų titulas Lietuvoje ir trečiasis su „Žalgirio“ komanda. „Kiekvienas titulas nelengvai iškovojamas, ne paprastai suteikiamas. Kiekvieną kartą atrodo, kad gal kažką ir reiktų kitaip. Bet titulas yra titulas, antra vieta kas kita“, – kalbėjo treneris.

Čempionų vardus vilniečiai užsitikrino 32-ajame ture, iki pirmenybių pabaigos likus keliems turams.

„Žinoma, sustoti nežadame. Šiandien švenčiame kaip tikri čempionai. Čempionatas tęsiasi ir turime jį užbaigti kaip čempionai Nors ir prarasti titulo neįmanoma. Tačiau sieksime laimėti“, – patikino V.Čeburinas.

Dalis jo komandos auklėtinių rungtyniauja keliuose turnyruose ir trečiadienį žais UEFA Jaunimo lygoje, o savaitgalį taip pat ir LFF II lygoje.

„Esame esame viena struktūra, turime ir B komandą II lygoje. Ji siekia išeiti į pirmą lygą, mums tai itin svarbu. Dar labai svarbios rungtynės laukia trečiadienį prieš „Man Utd“. Noriu pakviesti aistruolius ir visus mylinčius futbolą atvykti į rungtynes, palaikyti mūsų komandą. Mūsų vaikinams tai puikus šansas. Jie sieks jį išnaudoti“, – sake V.Čeburinas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito