Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Žalgirio“ fanai apipylė žaidėjus šampanu

Į uostamiestį, palaikyti „Žalgirio“ komandos futbolininkų, atvykę vilniečiai sirgaliai išmaudė savo favoritus šampano pursluose.
Iš Vilniaus į Klaipėdą palaikyti savo favoritų atvykę „Žalgirio“ fanai po rungtynių nušvietė tribūnas.
Iš Vilniaus į Klaipėdą palaikyti savo favoritų atvykę „Žalgirio“ fanai po rungtynių nušvietė tribūnas. / A.Jašinskienės/15min.lt nuotr.

„Jūs mūsų nugalėtojai“, – šaukė „Žalgirio“ fanai jau po Lino Pilibaičio pirmojo ir vienintelio įvarčio į klaipėdiečių vartus. Tik pasibaigus rungtynėms sirgaliai išbėgo į aikštę palaikyti futbolininkų, jau užsitikrinusių šalies čempionų titulą trečią kartą iš eilės.

„Tu mums daugiau nei Messi“, – tapšnodami Deividui Šemberui per petį šaukė „Žalgirio“ fanai. Tuo tarpu futbolininkai ištikimiems sirgaliams atsilygino išdalindami jiems savo marškinėlius. 

A.Jašinskienės/15min.lt nuotr./„Žalgirio“ triumfas
A.Jašinskienės/15min.lt nuotr./„Žalgirio“ triumfas

„Reikia pripažinti, kad ši pergalė nebuvo lengva. Klaipėdiečiai priešinosi iki paskutinės minutės“, – sirgalių apsuptyje po mačo 15min.lt sakė Darvydas Šernas. 

Tuo tarpu „Atlanto“ sirgaliai, antrąjį kėlinį akivaizdžiai nuobodžiavę, namo patraukė nė nesulaukę futbolininkų akistatos pabaigos. Ambicijų nestokojusiam klaipėdiečių klubui „Žalgirio“ pergalė gerokai sujaukė kortas.

Šių metų A lygos čempionate „Atlantas“ „Žalgirį“ įveikė du kartus (4:2 ir 1:0). „Žalgiris“ jau buvo iškovojęs pergalę (2:0) prieš klaipėdiečius. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas