Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Žalgiris“ savo talentą išnuomavo kitam A lygos klubui

Marijampolės „Sūduvoje“ vieną sezoną jau sužaidęs Dariušas Stankevičius grįžta į komandą dar metams. Kartu su juo iš Vilniaus atvyksta ir Motiejus Burba. Abu futbolininkus „Sūduvai“ skolina „Žalgiris“.
Motiejus Burba
Motiejus Burba / Elvio Žaldario/FK Žalgiris nuotr.

19-metis vidurio saugas D.Stankevičius praeitą sezoną A lygoje sužaidė 28 rungtynes.

Būtent „Sūduvoje 2023-aisiais ir įvyko D.Stankevičiaus debiutas A lygoje, saugas taip pat buvo kviečiamas į Lietuvos jaunimo (iki 21 metų) rinktinę.

„Praeitas sezonas buvo labai įdomus. Nauja komanda reiškė naują patirtį, tai buvo debiutas aukščiausioje Lietuvos lygoje. Nepasiekėme norimos 6 vietos, tad kitą sezoną stengsimės pasiekti dar aukštesnę“, – sakė D.Stankevičius.

20-metis puolėjas M.Burba A lygoje debiutavo dar 2020 metais. 2021 metais futbolininkas buvo skolinamas Kėdainių „Nevėžiui“, o 2023-iuosius praleido Telšių „Džiuge“. Žemaitijos ekipai puolėjas praeitą sezoną per 33 rungtynes pelnė 3 įvarčius ir atliko 5 rezultatyvius perdavimus.

„Labai smagu prisijungti prie tokio didelio klubo kaip „Sūduva“. Tai yra klubas su didelėmis ambicijomis ir puikiomis sąlygomis tobulėti. Noriu kuo greičiau susipažinti su naujais komandos draugais, esu pasiruošęs sunkiai dirbti ir atiduoti visą save dėl sūduviečių“, – sakė M.Burba.

„Sūduva“ šią savaitę pradėjo pasirengimą 2024 m. sezonui, o pirmąsias kontrolines rungtynes žais sausio 27 d. su Alytaus „Dainava“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas