Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žingsnius skaičiuoja ir profesionalai: „Man Utd“ gynėjas rungtyniavo su išmaniuoju laikrodžiu

„Manchester United“ gynėjas Axelis Tuanzebe antradienio vakarą nesurengė įspūdingo pasirodymo mače prieš „Leicester City“, tačiau po rungtynių socialiniuose tinkluose labiausiai buvo aptariamas būtent šis „raudonųjų velnių“ futbolininkas iš Kongo Demokratinės Respublikos.

Futbolo sirgaliai atkreipė dėmesį į 23-ejų žaidėjo riešą, ant kurio buvo išmanusis laikrodis.

Daugelis sirgalių spėliojo, ar A.Tuanzebe dėvimas laikrodis yra „Apple“ kompanijos produktas, o kiti svarstė, kam afrikiečiui jo prireikė rungtynių metu.

„Būtų juokinga, jei kažkas jam paskambintų ir laikrodis imtų vibruoti rungtynių metu“, – rašė vienas tviterio vartotojas.

„Jis nori papildomų žingsnių“, – juokavo kitas, turėdamas omenyje išmaniųjų laikrodžių funkciją matuoti per dieną nueitus žingsnius.

„Jeigu jis turi „Premier“ lygos programėlę, jam turėtų ateiti pranešimas apie „Manchester United“ pralaimėjimą“, – pridūrė dar vienas sirgalius, primindamas, jog A.Tuanzebe komanda nusileido Lesterio klubui 1:2.

Kaip vėliau išsiaiškino akylesni sirgaliai, tai nebuvo „Apple“ laikrodis – A.Tuanzebe dėvėjo sportui skirtą laikrodį, kurį naudoja ir amerikietiškojo futbolo bei golfo žaidėjai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento