Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žiniasklaida: L.Messi apsisprendė, kur žais ateinantį sezoną

Šviežiai iškeptas pasaulio čempionas Lionelis Messi dar bent sezoną turėtų žaisti „Paris Saint-Germain“ klube, pranešė „Le Parisien“.
Lionelis Messi
Lionelis Messi / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Teigiama, kad 35-erių argentinietis susitarė su PSG, jog liks Paryžiuje ir 2023-2024 m. sezone. Susitarimas buvo pasiektas dar pasaulio futbolo čempionato metu.

Tiesa, abi pusės dar nesutarė dėl tikslių naujojo kontrakto sąlygų. Prie derybų stalo PSG vadovai ir L.Messi sės sausio pradžioje, kai argentinietis sugrįš po 10 dienų atostogų, kurias gavo laimėjęs pasaulio čempiono taurę su Argentinos rinktine.

2021 m. rudenį į Prancūzijos sostinę persikėlęs L.Messi tuomet pasirašė dvejų metų sutartį, kuri baigs galioti ateinantį birželį.

Kaip pranešė ESPN, L.Messi pastaruoju metu nesikalbėjo su jokio kito klubo atstovais, įskaitant ir ilgametį jo klubą „Barcelona“, nors argentinietis nuolat siejamas su sugrįžimu į Katalonijos sostinę.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Lionelis Messi
AFP/„Scanpix“ nuotr./Lionelis Messi

Septyniskart „Auksinį kamuolį“ laimėjęs L.Messi praėjusį sezoną su PSG laimėjo Prancūzijos „Ligue 1“ pirmenybes, bet UEFA Čempionų lygoje pasitraukė iš kovos jau aštuntfinalyje.

Šiemet PSG vėl pirmauja vietiniame čempionate, lenkdamas artimiausią varžovą 5 taškais, bet Čempionų lygoje paryžiečių ir vėl lauks sunkus išbandymas, nes jau aštuntfinalyje L.Messi, Kylianas Mbappe, Neymaras ir kiti grumsis su Miuncheno „Bayern“ klubu.

L.Messi šį sezoną visuose turnyruose yra pelnęs 12 įvarčių ir atlikęs 14 rezultatyvių perdavimų. Į Paryžių jis grįš su geriausio pasaulio čempionato žaidėjo apdovanojimu, kai Katare įmušė septynis kartus, atliko tris perdavimus ir atvedė Argentiną link pirmo titulo nuo 1986 m.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas