Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Žudyti“ varžovus siūlęs P.Guardiola pripažino: „Man City“ – nebe favoritai

Pepas Guardiola po „Manchester City“ lygiųjų 0:0 su Londono „Arsenal“ pareiškė, jog „miestiečiai“ nebėra favoritai laimėti Anglijos lygos titulą.
Pepas Guardiola
Pepas Guardiola / „Scanpix“ nuotr.

Po sekmadienio rungtynių „Man City“ turnyro lentelėje užima trečiąją vietą su 64 taškais, vienu daugiau turi „Arsenal“, o štai lyderis „Liverpool“ surinkęs 67.

Standings provided by Sofascore

Iki „Premier“ lygos pabaigos komandoms liko sužaisti po devynerias rungtynes.

Ketvirtą iš eilės titulą medžiojantis „Man City“ treneris P.Guardiola teigia, kad dabar viskas Jurgeno Kloppo „Liverpool“ rankose.

„Tie, kas yra pirmi, yra ir favoritai. Antri „Arsenal“, mes treti.

Tai jau nebe mūsų rankose – viskas, ką galime daryti, tai galvoti apie kitas rungtynes su „Aston Villa“, – sakė P.Guardiola.

„Man City“ dominavo didžiąją dalį rungtynių prieš „Arsenal“, tačiau atliko vos vieną smūgį į vartų plotą. Tai buvo pirmas mūšis „Etihad“ stadione, kuomet šeimininkai nemušė įvarčio nuo 2021-ųjų spalio.

O koks buvo būdas įveikti „Arsenal“ žemai nusileidusį gynybinį bloką? Tokio klausimo sulaukęs P.Guardiola juokavo.

„Nužudyti ką nors, žaisti prieš devynis. Jie gynėsi daug ir gerai, apsupo Erlingą Haalandą. Jie gynėsi daug ir tam naudojo daug žmonių. Jų tikslas buvo nepraleisti ir jiems tai pavyko. Mes daug progų neturėjome“, – komentavo P.Guardiola.

„Scanpix“ nuotr./Erlingas Haalandas
„Scanpix“ nuotr./Erlingas Haalandas

„Arsenal“ treneris Mikelis Arteta didžiavosi komanda, kuriai pavyko dukart šiame sezone nepraleisti prieš „Man City“ ekipą.

„Taip, tu nori laimėti, esi pasirengęs laimėti, tačiau jei to nepavyksta, tuomet reikia pasiimti bent lygiąsias, – sakė ispanas. – Mums tai pavyko. Prieš vienuolika mėnesių buvome šiame sezone ir istorija buvo kitokia („Man City“ tuomet laimėjo 4:1 – aut. past.). Mes turėjome žengti žingsnius pirmyn ir tai pavyko šiandien“, – aiškino M.Arteta.

Abi taikiai išsiskyrusios komandos vis dar tęsia kovas Čempionų lygoje. Ketvirtfinalyje „Arsenal“ susitiks su Miuncheno „Bayern“, o „Man City“ susitiks su Madrido „Real“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas