Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 02 05

A.Malašinskas su „Motor“ pralaimėjo Čempionų lygos nugalėtojams

Po pertraukos į arenas sugrįžo EHF Čempionų lygos varžybos, kuriose toliau kovas tęsia Gintaro Savukyno treniruojamas Zaporožės „Motor“ klubas, kurio garbę gina ir Aidenas Malašinskas.
Aidenas Malašinskas
Aidenas Malašinskas / EHF nuotr.

Ukrainiečiai rungtynių dieną paskelbė, kad nuo kito sezono prie ekipos jungiasi ir dar vienas lietuvis – „Motor“ marškinėlius vilkės šiaulietis Jonas Truchanovičius, dabar rungtyniaujantis Monpeljė „Montpellier“ komandoje.

Prieš rinktinių pertrauką 6 pergales iš eilės iškovojęs „Motor“ išvykoje rimtesnio iššūkio lygos naujai iškeptiems čempionams Kylio THW rankininkams neįstengė. Vokietijos klubas pergalę šventė 34:23 (16:12).

A.Malašinskas susitikimą pradėjo pelnydamas pirmąjį mačo įvartį, o vėliau pasižymėjo dar 3 kartus. Rezultatyvesnis „Motor“ gretose buvo tik Artemas Kozakevičius, pelnęs 5 įvarčius. Barysas Pukhovskis šįkart pasižymėjo 4 tiksliais metimais.

Nugalėtojams net 8 įvarčius surinko Domagojus Duvnjakas, Steffenas Weinholdas pridėjo 5 tikslius metimus.

Jau kitą savaitę komandos tarpusavyje žais dar kartą, o veiksmas jau persikels į Zaporožę. G.Savukyno auklėtiniai šiuo metu 8 ekipų grupėje užima 3 vietą.

Ne visiems lietuviams, rungtyniaujantiems užsienyje ši savaitė pažymėta pralaimėjimais. Puikias rungtynes Islandijoje sužaidė Vilius Rašimas, kurio atstovaujamas „Selfoss“ klubas 30:24 (15:12) pranoko „Valur“ rankininkus.

Vartininkas iš Lietuvos buvo tiesiog nepramušamas ir atrėmė net 43 procentus varžovų metimų, taip ženkliai prisidėdamas prie savojo klubo pergalės.

Karolio Stropaus „Thor“ ekipa 19:22 (10:9) turėjo pripažinti „Fram“ komandos pranašumą. Lietuvis šiose rungtynėse įvarčiais nepasižymėjo.

Šiuo metu V.Rašimo klubas žengia penktoje vietoje, o K.Stropaus ekipa – septintoje.

Po ilgesnės pertraukos Ispanijoje ant parketo žengė Luko Simėno „Nava“ ekipa. Susitikime su vienais iš lygos lyderių „Huesca“ rankininkais „Nava“ turėjo pripažinti varžovų persvarą – 25:29. L.Simėnas šiose rungtynėse kamuolį į varžovų vartus siuntė du kartus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento