Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 10 15

„Amber-Arlangos“ tinklininkai Baltijos lygą pasitinka su mintimis apie finalo ketvertą

Savaitgalį šio sezono kovas „Credit24“ Baltijos tinklinio Čempionų lygoje pradės Gargždų „Amber-Arlangos“ klubas. Praėjusiais metais turnyre debiutavusi Lietuvos čempionė šiemet yra nusiteikusi mesti iššūkį visoms komandoms.
„Amber-Arlangos“ tinklininkai Baltijos lygą pasitinka su mintimis apie finalo ketvertą
„Amber-Arlangos“ tinklininkai Baltijos lygą pasitinka su mintimis apie finalo ketvertą / Mato Baranausko nuotr.
Temos: 1 Tinklinis

Šeštadienį 19 val. Gargždų klubas namuose susikaus su Rygos „RTU-Robežsadze-Jūrmala“ (Latvija) ekipa. Sekmadienį 16 val. „Amber-Arlanga“ savo aikštėje priims Jelgavos „VK Biolars-Jelgava MSG“ (Latvija) tinklininkus.

Šiame sezone Gargždų ekipą į priekį ves naujas treneris – specialistas iš Latvijos Austris Štalis. Jis šiose pareigose pakeitė Saulių Matikonį.

„Pagaliau turėsiu progą geriau pažinti Klaipėdos kraštą. Man labai patinka šis miestas, – sakė A.Štalis. – Esu patenkintas treniruočių sąlygomis Gargžduose. Turiu galimybę įgyvendinti keletą naujų dalykų klube, o prie to labai prisideda visas komandos personalas. Man patinka matyti mūsų progresą.“

Praėjusiame sezone „Amber-Arlangai“ nepavyko tinkamai įsibėgėti Baltijos lygoje. Tai lėmė ir pandeminė situacija, smarkiai pakoregavusi kalendorių. Įgavę patirties Lietuvos komandos tinklininkai tikisi sezoną pradėti skambiai.

„Gerai dirbome pasiruošimo metu, turėjome porą draugiškų rungtynių su Latvijos čempionais ir galiu pasakyti, kad esame pasirengę sezonui. Galiu pasakyti, kad esame pasirengę kovoti dėl patekimo į Baltijos lygos Finalo ketvertą“, – ambicijų neslėpė A.Štalis.

Šio sezono Baltijos tinklinio Čempionų lygos turnyre dalyvauja devynios komandos. Po keturias ekipas yra iš Latvijos bei Estijos. Čempiono titulą gins Talino „Selver“ (Estija) klubas.

Moterų ekipoms – esčių iššūkis

Savaitgalį tęsis kovos ir Baltijos moterų tinklinio čempionate. Visos trys Lietuvos ekipos priims viešnias iš Estijos.

Šeštadienį 16 val. Jonavos sporto arenoje „Aušrinė-KKSC“ susitiks su Talino „Audentes SG-NK“, 18 val. turnyro lyderė Kauno „Kauno-VDU“ ekipa ASU salėje kausis su Tartu „TU-Bigbank“ klubu, o Alytaus „Prekyba-Parama“ 18 val. Tinklinio centre žais su Veru „Barros-Voru VK“ ekipa.

Sekmadienį 12 val. „Prekyba-Parama“ žais su „TU-Bigbank“, tuo pat metu kausis „Kaunas-VDU“ bei „Barrus-Voru VK“, o 15 val. įvyks „Aušrinės-KKSC“ ir Talino „Tallinna Ulikool-Kikas“ akistata.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant