Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 03

Amerikietis įspūdingai išgelbėjo „Real“ komandą nuo kone garantuoto įvarčio

Aukščiausioje JAV profesionalų futbolo lygoje (MLS) – įspūdingo žaidimo gynyboje pavyzdys. Solt Leik Sičio „Real“ gynėjas Tony Beltranas efektingai išmušdamas kamuolį savo komandą išgelbėjo nuo kone garantuoto įvarčio.
Tony Beltranas
Tony Beltranas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Tai buvo MLS Vakarų konferencijos atsakomasis pusfinalio mačas, kuriame „Real“ pralaimėjo Sietlo „Sounders“ komandai 0:2, tačiau pateko į kitą etapą, nes pirmąsias rungtynes buvo laimėjusi rezultatu 3:0. Taigi epizodas pirmojo kėlinio pabaigoje, kai puikiai sužaidė T.Beltranas, galutinei serijos baigčiai, galima sakyti, buvo itin svarbus.

36 rungtynių minutę „Real“ vartininkas Nickas Rimando iškumščiavo kamuolį po aukšto perdavimo į baudos aikštelę, tačiau parkritęs ant žemės nespėjo grįžti į savo poziciją, taip palikdamas vartus visiškai tuščius.

Sietlo žaidėjas Jeffas Parke'as bandė tuo pasinaudoti. Jo smūgis į vartus atrodė idealus, tačiau „Real“ komandą nuo įvarčio išgelbėjo puiki 24-erių metų T.Beltrano reakcija.

Beje, šis mačas tapo atsisveikinimo rungtynėmis 41-erių Sietlo komandos vartininkui Kasey Kelleriui, kuris nusprendė baigti profesionalo karjerą. K.Kelleris didžiąją karjeros dalį praleido Europoje, žaisdamas „Tottenham“, „Borussia M.“, „Fulham“ ir kituose klubuose.

VIDEO: Tony Beltran's amazing clearance

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas