Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2008 10 17

Antrasis Dariaus Pliskausko įvartis Baltarusijos ledo ritulio pirmenybėse

Antrąjį įvartį atvirojo Baltarusijos ledo ritulio čempionato rungtynėse šį sezoną pelnė Darius Pliskauskas, o jo Latvijos čempionė Liepojos „Metalurgs“ komanda namuose 4:3 (1:2, 2:1, 1:0) įveikė Donato Kumeliausko bei Egidijaus Baubos Daugpilio „Latgale“ ekipą.
Arūnas Aleinikovas
Arūnas Aleinikovas / Ledo ritulio federacijos nuotr.

Po D. Pliskausko (30:21), kuris šiame susitikime „uždirbo“ ir dvi baudos minutes, įvarčio aikštės šeimininkai persvėrė rezultatą savo naudai - 3:2.

Du įvarčius nugalėtojams ketvirtadienį pelnė Maris Jasas (1:43 ir 23:35), vieną Andrejus Smirnovas (50:33).

Pasižymėjo ir „Latgale“ ekipoje žaidę lietuviai: po E. Baubos rezultatyvaus perdavimo Lukašas Pekas (10:49) išlygino rezultatą - 1:1, o po D. Kumeliausko rezultatyvaus perdavimo Pavelas Borisenko (13:51 ir 34:14) įmušė pirmąjį iš dviejų savo įvarčius ir išvedė svečius į priekį - 2:1.

Be to D. Kumeliauskas atsėdėjo ir dvi baudos minutes.

Po dešimtosios pergalės „Metalurgs“ ledo ritulininkai turi 31 tašką ir lieka ketvirtoje vietoje, o dvyliktąją nesėkmę patyrusi „Latgale“ ekipa su 11 taškų lieka trylikta keturiolikos komandų turnyre.

Dešimtąjį pralaimėjimą ketvirtadienį patyrė ir devintoje vietoje esantis vartininko Arūno Aleinikovo Gardino „Neman“ (17 tšk.) klubas, namuose 1:2 (0:0, 1:1, 0:1) nusileidęs antrojoje pozicijoje esančiai Žlobino „Metalurg“ (33 tšk.) komandai.

Visą susitikimą žaidęs A. Aleinikovas atrėmė 24 varžovų metimus iš 26 ir pirmajame kėlinyje „uždirbo“ dvi baudos minutes.

Čempionate pirmauja Minsko „Junost“ ledo ritulininkai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito