Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 08 29

Badmintono mėgėjų turnyras – jau ateinantį savaitgalį

„Sunny smash“ tai jau trečius metus iš eilės Vilniuje, Lukiškių aikštėje, vyksiantis mėgėjų badmintono turnyras. Pirminė jo idėja – suburti Vilniuje ir kituose miestuose įsikūrusių įmonių darbuotojų komandas, tačiau laukiami ir tiesiog draugai ar šeimos, rašoma pranešime spaudai.
Turnyras
Turnyras / Organizatorių nuotr.

Turnyras vyks rugsėjo 2-3 dienomis, kai orai dar lepina, bet karščiai jau atslūgę. Taigi, tai puikus laikas suderinti aktyvų laisvalaikį ir pasibuvimą su gera kompanija žaidžiant smagiausią lauko sportą – badmintoną! Turnyro idėjos ištakos labai paprastos.

Visi prisimename, kokios smagios būdavo mokyklos tarpklasinės kvadrato ar krepšinio rungtynės. Tad mes ir pagalvojome – kodėl gi nesuorganizavus ir tarp-ofisinių?

Organizatorių nuotr./Turnyras
Organizatorių nuotr./Turnyras

Tačiau norėjosi kitokio sporto, labiau neįpareigojančio, nereikalaujančio didelio inventoriaus ar specialaus pasiruošimo bei tinkamo žaisti tiesiog mieste, prie biuro ar parke. Taip ir nusprendėme, kad tinkamiausias sportas yra būtent badmintonas.

Turnyro techninis partneris – Kęstučio Navicko badmintono akademija, kuri rūpinsis tiek techniniu aikštelių paruošimu, tiek teisėjavimu renginio metu. Taip pat, Akademija pristato naujieną – „Air badminton“ kamuoliukus. Tai šio sporto inovacija, kuri suteikia mums galimybę dar patogiau žaisti badmintoną lauke, sumažinant vėjo įtaką kamuoliuko skrydžio trajektorijai.

Organizatorių nuotr./Turnyras
Organizatorių nuotr./Turnyras

Nemokamą turnyrą dovanoja Sun365 kartu su kolegomis iš Akvilės, Activus, Arimex, žurnalo Žmonės bei MINI automobilių atstovai Lietuvoje, kurie įsteigs ne tik prizus laimėtojams, bet ir paruoš vertingus starto paketus kiekvienai komandai. Pagrindinis prizas – MINI COOPER automobilis komandai visam savaitgaliui! Specialus prizas numatytas ir orginaliausios aprangos ar kostiumo savininkui!

Taigi, jei laikysi raketę pirmą kartą rankose ar žaidi badmintoną kelis kartus per metus – šis Sunny Smash renginys kaip tik tau!

Organizatorių nuotr./Turnyras
Organizatorių nuotr./Turnyras

Taisyklės 1. Žaidžiama 2 prieš 2 principu, tad komandoje turi būti bent 2 asmenys. Rekomenduojama pagalvoti ir apie pakeitimus, todėl komandoje gali būti ir 4 asmenys. 2. Vietų skaičius ribotas (iki 32 komandų per vieną dieną) 3. Organizatoriai pasirenka komandas remdamiesi atsakymais į registracijos anketos klausimus. 4. Registracija baigiasi Rugpjūčio 29 d. Atrinktos komandos bus informuotos per 1 d. d. 5. Jeigu neturėsite savo raketės, bus galima pasiskolinti iš organizatorių! (Dėl higienos rekomenduojama turėti savo).

6. Rugsėjo 2 d. vyksta vienas turnyras su finalu, o Rugsėjo 3 d. – kitas, irgi su atskiru finalu. Taigi registruotis kviečiame tik pasirinktai dienai.

DAUGIAU INFORMACIJOS IR REGISTRACIJA čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas