Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Didžiausiame šalies tarptautiniame badmintono turnyre – pamokos lietuviams

Panevėžyje tęsiasi didžiausias Lietuvoje tarptautinis badmintono turnyras „RSL Lithuanian International 2024“. Antrąją turnyro dieną lietuviai kovėsi dėl patekimo į aštuntfinalius.
Viltė Paulauskaitė
Viltė Paulauskaitė / Domo Urbono nuotr.

Vyrų dvejetų šešioliktfinalyje Rokas Lesinskas ir Nojus Tenikaitis nusileido ukrainiečiams Sergejui Marushchakui ir Jegorui Romaniukui (14-21, 15-21), Danielius Beržanskas ir Domas Pakšys pralaimėjo estams Karlui Kertui ir Tauri Kilkui (17-21, 14-21), o Aivaras Kvedarauskas ir Edgaras Slušnys įtemptoje kovoje nusileido lenkams Bartoszui ir Piotrui Krajewskiams (17-21, 20-22).

Moterų dvejetų šeššioliktfinalyje Viltė Paulauskaitė ir Monika Sukackaitė įveikė estes Elisavetą Berik ir Emili Parsim (21-14, 9-21, 21-19).

Tuo metu Jogailė Kelečiūtė ir Taja Leonovič neprilygo švedėms Rebeccai Kuhl ir Malenai Norrman (8-21, 10-21).

Domo Urbono nuotr./Viltė Paulauskaitė ir Rokas Lesinskas.
Domo Urbono nuotr./Viltė Paulauskaitė ir Rokas Lesinskas.

Mišrių dvejetų šešioliktfinalyje R.Lesinskas ir V.Paulauskaitė pralaimėjo pirmą vietą turnyro reitinge užimantiems airiams Joshua Magee ir Moya Ryan (9-21, 11-21), o Edgaro bei Vaidos Slušnių tandemas pripažino Andrejaus Dono ir Samantos Golubickaitės pranašumą (16-21, 11-21).

Moterų vienetų šešioliktfinalyje žiūrovai galėjo grožėtis lietuvių dvikova: V.Paulauskaitė 17-21, 21-8, 21-12 įveikė S.Golubickaitę.

Šeštadienį savo pasirodymus tęs S.Golubickaitė su A.Donu, kurie aštuntfinalyje susitiks su švedais Martinu ir Malena Norrman, V.Paulauskaitė susitiks su aire Sophia Noble, V.Kavaliauskaitė ir Jorūnė Šalnaitė žais su estėmis Sandra Kamilova ir Helis Pajuste, o V.Paulauskaitė ir M.Sukackaitė jėgas išmėgins su prancūzėmis Marie Cesari ir Lilou Schaffner.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius