Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2012 12 18

Greičio pokerio turnyrai jau artimiausiu metu pasieks „PokerStars“ kambarį

Internetinio pokerio paslaugų lyderis „PokerStars“ pranešė džiugias naujienas greičio pokerio mylėtojams. Šiame kambaryje žaidžiamo „Zoom“ pokerio gerbėjai nuo šiol kviečiami dalyvauti ne vien grynųjų pinigų žaidimuose, bet ir turnyruose.
"Zoom" pokeris
"Zoom" pokeris
Temos: 1 „Zoom“

Pokerio grupė „Facebook“. Prisijunk ir tu – sužinok karščiausias naujienas!

Pastaraisiais metais atrastas greičio pokeris, netruko paplisti tarp internetinio pokerio gerbėjų, tad daugelis kambarių šios pokerio atmainos žaidimus įtraukė į savo pasiūlos sąrašus. „PokerStars“ savo žaidėjams pasiūlė „Zoom“ pavadintą greičio pokerio ringą. Visgi, nuo to laiko, kai „Zoom“ startavo kambaryje, šia pokerio rūšimi mėgautis galėjo tik žaidėjai, besirenkantys grynųjų pinigų kovas.

Tačiau jau artimiausiu metu tai pasikeis. „PokerStars“ atstovas Lee Jonesas viename populiariame interneto forume paskelbė, kad „Zoom“ pokerio turnyrai kambaryje „PokerStars“ startuos jau po artimiausio programinės įrangos atnaujinimo. Savo pranešime L.Jonesas pabrėžė, kad atnaujinimo darbai gali šiek tiek užtrukti, tačiau tam yra vienintelė priežastis: „PokerStars‘ atstovai visuomet siekia maksimaliai gero rezultato, kuriuo galima būtų didžiuotis ir kuris be išimčių tenkintų kambario lankytojus“.

Jeigu viskas vyks pagal planą ir programuotojai nesusidurs su nenumatytomis kliūtimis, pirmuosius „Zoom“ turnyrus greičio pokerio mylėtojai turėtų sužaisti jau ateinančią savaitę.


Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas