Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 10 21

,,Gym Plius” vadovas: per 5-erius metus tapome didžiausiu sporto klubu

Beveik pusę metų per karantiną nedirbę sporto klubai šiuos metus tikisi baigti be nuostolių, nors klientų srautai ir sumažėjo. Visgi, karantinas nesustabdė ir plėtros planų – „Vilnius Outlet“ duris atvers naujas „Gym Plius“ sporto klubas. Užsitęsusi pandemija skaudžiai smogė paslaugų sektoriui, tačiau jeigu kavinės galėjo pasiūlyti maisto išsinešimui, tai kai kurios paslaugos buvo visiškai neįmanomos – pavyzdžiui, sporto ir sveikatingumo sektoriuose. Tiems, kam pavyko išgyventi priverstines prastovas, tenka iš naujo vilioti klientus.
Gym plius
Gym plius / Gymplius nuotr.

„Pasikeitė žmonių įpročiai. Mūsų nuolatiniai klientai sugrįžo iš karto ir lankosi dažniau, tačiau tie, kurie užsukdavo retkarčiais, dairosi dar atsargiai. Paaštrėjo ir konkurencinė kova“, - pasakoja „Gym Plius“ vadovas Mantas Badikonis.

Pasak sporto klubų vadovo, Vyriausybės sprendimas įvesti Galimybių pasus, bent jau leido vėl atsidaryti.

„Jeigu praėjusiais metais tokiu pat metu gaudavome pavėluotas žinutes iš NVSC apie galimai sergančius žmones, tai šiandien tokių atvejų nėra – po Vyriausybės sprendimo žmonės sportuoja su galimybių pasais. Mūsų veikloje, tai ne tik iki minimumo sumažina riziką susirgti, bet ir mūsų verslo riziką – vėl užsidaryti“, - teigia M. Badikonis.

Anot 14 sporto klubų Lietuvoje valdančio „Gym Plius“ vadovo, žmonės besirūpinantys savo sveikata linkę atsakingai žiūrėti į prevencines priemones, susijusias su virusu. Tai įrodo ir skaičiai: nors po Vyriausybės sprendimo įvesti Galimybių pasą sporto klubas tikėjosi 30-40 proc. srauto sumažėjimo, jis menko tik 10-15 proc.

Gymplius nuotr./Gym Plius
Gymplius nuotr./Gym Plius

Sporto klubai – prekybos centruose

„Gym Plius“, nepaisydami sunkių metų, nusprendė nestabdyti plėtros planų – „Vilnius Outlet“ atidaromas naujas sporto klubas.

„Lietuvos sporto klubų rinka yra besivystanti, todėl dar matome mažai sinergijos tarp masinių trauko centrų ir sporto klubų. Pasaulyje įprasta, kad sporto klubai būtent ir kuriasi prekybos miesteliuose. Todėl mums „Vilniaus Outlet“ projektas pasirodė įdomus. Be to, Pilaitė sparčiai augantis sostinės rajonas, tad žmonėms bus labai patogu sportuoti netoli namų“, - sako M. Badikonis.

Anot pašnekovo, verslų sinergija sukuria pridėtinę vertę tiek pačioms įmonėms, tiek klientams.

„Prieš treniruotę prekybos centre galite įsigyti sportinį inventorių, o po treniruotės – pavalgyti bei nusipirkti maisto produktų. „Vilnius Outlet“ veiks ir vaikų būreliai, batutų parkas, kino teatrai, kurie išsprendžia dar vieną sportuojančių tėvų rūpestį – kur palikti vaikus sportuojant“ , - pavyzdį pateikia M. Badikonis.

„Vilnius Outlet“ atidaromas naujas ,,Gym Plius“ sporto klubas bus jau 14: įmonė valdo 9 sporto klubus Vilniuje, 3 Kaune, po vieną Klaipėdoje ir Panevėžyje. „Gym Plius“ skaičiuoja, kad vienija apie 33 tūkst. žmonių sporto bendruomenę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas