Per Kalėdas skaitykite kartu. Prenumeratai -50%
Išbandyti
2013 06 05

Istorija dėl neva lesbietiško irkluotojų bučinio – Donata Vištartaitė juokiasi

Europos irklavimo čempionate sekmadienį dviviečių valčių klasės aukso medalius laimėjusios Lietuvos irkluotojos Donata Vištartaitė ir Milda Valčiukaitė po finišo viena kitą pasveikino pasibučiuodamos.
Donata Vištartaitė, Milda Valčiukaitė
Donata Vištartaitė, Milda Valčiukaitė / Mato Dauginio/15min.lt nuotr.

Lietuvos ir užsienio žiniasklaidoje sportininkių bučinys užgožė net pagrindinį faktą, kad mažau nei prieš pusę metų į vieną valtį sėdusios irkluotojos sugebėjo net 7-iomis sekundėmis aplenkti artimiausias priešininkes.

Estijos sporto svetainėje sports.ee net pasirodė pranešimų, teigiančių, kad „Lietuvos irkluotojos auksą pažymėjo karštu lesbietišku bučiniu“.

Vis dėlto D.Vištartaitė pasijuokė iš šio „fakto“ ir teigė, kad po finišo tiesiog džiaugėsi pergale: „Aš sveikinau savo 19-os metų partnerę, kuri labai norėjo laimėti. Galbūt jei tai būtų padarę vaikinai, galėtume sakyti, kad nepriimtina, o dabar... Juk žmonės vieni kitus pabučiuoja ir sveikindami su gimtadieniu. Ar turiu vaikiną? Tikrai taip – kartu gyvename jau dvejus metus“.

Viename Lietuvos interneto portalų pamačiusi savo nuotrauką Europos čempionė net kiek supyko, kad svarbiausiu faktu tapo ne pergalė, o bučinys.

„Man keista, kad žiniasklaida labiausiai norėjo papasakoti apie bučinį. Pagrindinė nuotrauka buvo bučinys, antraštėje rašoma apie bučinį, o tik tada pasakoma, kad mes čempionės“, – teigė D.Vištartaitė.

Vis dėlto irkluotoja pripažino, kad aplinkinių nuomonė jai nėra itin svarbi: „Neypatingai kreipiu dėmesį į tai, ką sako aplinkiniai, tačiau apie tai skaito kiti žmonės, artimieji, tad nėra labai malonu“.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Tvarumu garsėjanti kompanija „Reynaers Aluminium“ prisidės prie unikalaus miestelio verslui statybų Kauno LEZ
Reklama
Energija veiksme: kaip Dakaro lenktynininkas valdo stresą ir iššūkius
Reklama
Tyrimas: lietuviams planuojant kalėdinio stalo meniu svarbiausia kokybė bei šviežumas