Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 11 27

Legendiniai „The Original Harlem Globetrotters“ savo sąskaitoje turi net 17 pasaulio rekordų

„The Harlem Globetrotters“ yra žinomi, kaip aukščiausio lygio krepšininkai, savo rengiamuose šou naudojantys sudėtingus akrobatinius triukus, itin daug komedijos elementų. Kaune, „Žalgirio“ arenoje vasario 24 d. garsieji žaidėjai surengs savo šou.
„The Original Harlem Globetrotters“
„The Original Harlem Globetrotters“ / Projekto partnerio nuotr.
Temos: 1 Krepšinis

Reikėtų nepamiršti, kad legendiniai žaidėjai savo gerbėjus džiugina ne tik įsimintinais ir kvapą atimančiais šou elementais, bet savo sąskaitoje turi ir ne vieną Ginesso rekordą. Net septyniolika pasaulio Ginesso rekordus turinti komanda toliau siekia dar didesnių aukštumų.

VIDEO: Tolimiausias metimas tarp kojų

Legendinė krepšinio komandos žaidėjai sugalvoja įvairiausių rekordų. Vienas iš jų, atliktas tolimiausias metimas sėdint. Thunderis Law pataikė net iš 17,91 metrų atstumo sedėdamas ant žemės.

Kitas komandos narys Zeusas McClurkinas pasiekė net du skirtingus rekordus. Legendinės komandos žaidėjas pataikė daugiausiai tritaškių per minutę, kai kamuolys atsimuša nuo žemės, iš viso buvo pataikyta 5 metimai. Taip pat jis atliko ir daugiausiai dėjimų į krepšinį per minutę – 16 dėjimų.

T.Law savo asmeniniuose laimėjimuose turi dar vieną Ginesso rekordą. Net iš 15,98 m atstumo jis pataikė į krepšinio lanką kamuolį išmesdamas tarp savo kojų. Tai buvo sunkiausias ir įspūdingiausias pasiekimas.

VIDEO: Harlem Globetrotters Set 9 Guinness World Records in 1 Day!

Dar vienas rekordas, kurį pasiekė „Harlem Globetrotters“ – tolimiausias metimas. Vienas iš grupės narių patakė net iš 33,4 metro atstumo. Šis neįtikėtinas metimas užtikrintai įsirašė vietą į pasaulio rekordų knygą.

Visus įvykius oficialiai užfiksavo ir įregistravo Ginesso rekordų knygos atstovai, todėl negali kilti net menkiausios abejonės dėl neva sumontuotų vaizdo įrašų ar kitų apgaulės būdų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai