Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 11 25

Lietuvos akmenslydžio rinktinės išlaikė pozicijas antrajame Europos čempionato divizione

Lietuvos moterų ir vyrų akmenslydžio rinktinės žaidė Škotijoje vykstančio Europos akmenslydžio čempionato B divizionuose. Vyrų komanda savo grupėje užėmė 6-ąą vietą, moterų – 8-ą, abiem komandoms pavyko išsaugoti vietą antrajame divizione.
Akmenslydis
Akmenslydis / Lietuvos kerlingo asociacijos nuotr.

Iškovojo 2 pergales

Lietuvos akmenslydžio vyrų rinktinės garbę ginantys Tadas Vyskupaitis, Vytis Kulakauskas, Laurynas Telksnys, Vidas Sadauskas ir Nerijus Pacevičius veržėsi 8 komandų diviziono grupėje. Lietuvių varžovai buvo Čekijos, Ispanijos, Prancūzijos, Izraelio, Slovakijos, Turkijos ir Velso penketukai.

Lietuvos vyrų akmenslydžio rinktinei per 7 susitikimus pavyko iškovoti 2 pergales. Itin svarbi buvo kova su Ispanijos rinktine. Lietuvių pergalė po pratęsimo leido jiems užimti 6-ąją vietą ir išsaugoti vietą B divizione.

Laimėjo išlikimo kovą

Europos akmenslydžio čempiono B divizione aštuonis susitikimus sužaidė ir Lietuvos moterų rinktinė. Virginija Paulauskaitė, Lina Janulevičiūtė, Asta Vaičekonytė, Olga Dvojeglazova ir Gražina Eitutienė, kaip ir vyrų rinktinė, šventė 2 pergales.

Lietuvės dėl išlikimo B divizione kovėsi su slovakėmis. Lietuvos moterų akmenslydžio rinktinė varžoves įveikė užtikrintai, užėmė 8-ąją vietą slovakes išstumdamos į žemesnį divizioną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento