Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 03 09

Lietuvos Spin&Go rekordininkas pristato naują pokerio mokyklą

Didžiausią prizą Lietuvos internetinio pokerio istorijoje prieš keletą metų laimėjęs vilnietis Paulius Vaitiekūnas savaitgalį į pasaulį paleido savo naują kūdikį – „Spin&Go“ pokerio mokymo projektą „SpinCrew“. Jo kūrėjai žada atsisakyti kiekybės ir orientuotis į kokybę.
Paulius Vaitiekūnas / organizatorių nuotr.
Paulius Vaitiekūnas / organizatorių nuotr.

Sekmadienį vakare startavo naujas „Spin&Go“ projektas Lietuvos pokerio žaidėjams – „SpinCrew“. Starto proga P.Vaitiekūnas daugiau nei 3 valandas tiesiogiai transliavo savo žaidimą prie €100 įpirkos „Spin&Go“ stalų per „Twitch“ platformą. Transliaciją jis žada kartoti ir šįvakar.

„Spin&Go“ – tai greitos struktūros trijų žmonių turnyrai, ypač populiarūs dėl galimybės laimėti stulbinančius prizus. Kiekviename jų prizinis fondas parenkamas atsitiktinai ir įpirką gali viršyti net 10,000 kartų. P.Vaitiekūnui yra nusišypsojusi tokia sekmė ir dar 2018 metais jis laimėjo €800,000 – didžiausią prizą Lietuvos internetinio pokerio istorijoje. Tiesa, praėjusių metų pabaigoje dar vienas mūsiškis tokį laimėjimą pakartojo.

Ilgą laiką puoselėjęs panašų “Spin&Go” mokymo projektą Paulius nusprendė, jog laikas įgyvendinti savo idėjas asmeniškai. Lietuvos žaidėjams vaikinas yra žinomas tiek iš “Spin&Go” mokymų ir tiesioginių transliacijų, tiek ir iš gyvų turnyrų pasiekimų. Tarptautiniuose turnyruose pernai jis laimėjo beveik $180 tūkstančių ir Pasaulio pokerio serijos (WSOP) “International Circuit” žiedą, suteikusį teisę dalyvauti WSOP-C sezono uždarymo turnyre JAV. Šioje kovoje lietuvis solidžiai žengė iki pat finalo, kur pelnė kol kas didžiausią savo gyvo pokerio prizą.

Projektą „SpinCrew“ P.Vaitiekūnas kuria kartu su aukštų limitų „Spin&Go“ žaidėju Edvinu O. Išmėginęs daugelį pokerio formatų šis žaidimo profesionalas apsistojo ties „Spin&Go“, kurie, jo nuomone, suteikia daugiausiai laisvės bei galimybę laimėti didžiules sumas per kelias minutes.

Edvino O. grafikas / SpinCrew nuotr.
Edvino O. grafikas / SpinCrew nuotr.


„SpinCrew“ įkūrėjai tiki, kad šis projektas įpūs naujų vėjų Lietuvos pokerio pasaulyje. Jie žada kurti stiprią bendruomenę visiems pokerio profesionalams bei entuziastams ir būti atviri visiems. Tai iliustruodami jie jau paleido lietuvišką pokerio bendruomenės serverį šiuo metu sparčiai populiarėjančiame „Discord“ socialiniame tinkle.

Tiesa, bent projekto starte „SpinCrew“ mokytojai žada orientuotis ne į kiekybę, o į kokybę. Artimiausiuose planuose – surinkti apie 30 mokinių grupę, kurių dauguma būtų jau pažengę „Spin&Go“ žaidėjai. Visgi kreiptis dėl dalyvavimo projekte gali kiekvienas – jo kūrėjai pabrėžia, kad ne mažiau svarbus atrankos faktorius bus ir asmeninės savybės. Jų tikslas – suburti ne tik kartu dirbančių pokerio profesionalų grupę, bet ir bendraminčių bičiulių būrį.

Daugiau apie „SpinCrew“ galite sužinoti projekto Facebook paskyroje.

Na, o šįvakar nuo 19:30 P.Vaitiekūnas „SpinCrew“ „Twitch“ paskyroje vėl tiesiogiai transliuos savo kovas €100 įpirkos „Spin&Go“ žaidimuose. Jis taip pat atsakys ir į visus transliacijos žiūrovų klausimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai