Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

M.Paulikienė ir A.Raupelytė elitiniame turnyre Brazilijoje žengė į atkrintamąsias

Brazilijoje vykstančiame elitiniame „Beach Pro Tour Elite16“ serijos paplūdimio tinklinio turnyre olimpietės Monika Paulikienė ir Ainė Raupelytė prasibrovė į atkrintamąsias varžybas.
Monika Paulikienė ir Ainė Raupelytė
Monika Paulikienė ir Ainė Raupelytė / Volleyball World

Pirmą sykį be kvalifikacijos tokio lygio turnyro pagrindinėse varžybose rungtyniaujančios lietuvės C grupės starte 2-0 (21:10, 22:20) nugalėjo itales Reką Orsi Toth ir Giadą Bianchi.

Vėliau sekė du pralaimėjimai – 0-2 (22:24, 15:21) nusileista amerikietėms Deahnai Kraft ir Lexy Denaburg bei 0-2 (14:21, 15:21) – brazilėms Thamelai Coradello ir Victoriai Lopes Pereirai.

Su viena pergale lietuvės grupėje užėmė trečiąją vietą ir pateko į atkrintamąsias varžybas. Dėl vietos ketvirtfinalyje mūsiškės žais su kita Brazilijos pora – patyrusiomis Agatha Bednarczuk ir Rebecca Cavalcante.

Su antrąjį reitingą turnyre turinčiomis brazilėmis M.Paulikienė ir A.Raupelytė yra susitikusios penkis kartus. Tris sykius pergalėmis džiaugėsi lietuvės.

Turnyro kvalifikacijoje savo jėgas išbandė ir kita Lietuvos pora – Ieva Dumbauskaitė ir Ieva Vasiliauskaitė. Jos pirmajame atrankos rate po gana atkaklios kovos 1-2 (21:17, 12:21, 9:15) nusileido jau minėtoms amerikietėms D.Kraft ir L.Denaburg.

Bendrą „Elite16“ serijos turnyro Brazilijoje prizų fondą sudaro 300 tūkst. JAV dolerių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito