Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 09 02

Mirė žymus Lietuvos tinklinio treneris Zenonas Vansevičius

Lietuvos tinklinio federaciją pasiekė liūdna žinia – Anapilin iškeliavo ilgametis tinklinio sporto šakos puoselėtojas, Lietuvos jaunių ir jaunimo rinktinių treneris, buvęs Panevėžio sporto mokyklos ir Kauno „Dinamo“ moterų komandos treneris – Zenonas Vansevičius.
Zenonas Vansevičius (antras iš dešinės)
Zenonas Vansevičius (antras iš dešinės) / LTF nuotr.
Temos: 1 Tinklinis

„Mano gyvenimas bėgo sporto salėje, treniruotėse vaikų niekada netrūkdavo. Turėdavau po keturias grupes ir po vieną rezervinę. Gyvenau sporto salėje, į kambarį užbėgdavau tiktai pasikeisti sportinių marškinėlių ir užkąsti“, – taip apie Z.Vansevičiaus meilę tinkliniui, trenerio darbą ir jaunimo ugdymą knygoje „Lietuvos tinklinis“ prisiminimais dalinosi M. Marcinkevičiūtė.

Trenerio Z.Vansevičiaus jaunučių rinktinė tapo SSRS čempione.

Už tinklinio sporto šakos puoselėjimą Panevėžio mieste apdovanotas Treneris išaugino ir tokius auklėtinius kaip R. Lukšys, V. Kireilis, R. Palionis, R. Uždavinys, A. Skrebė, F. Gasiūnas, R. Misevičius, kurie vėliau garsino „Kuro aparatūros“ vardą.

Su Treneriu bus galima atsisveikinti šeštadienį, urna su velionio palaikais bus pašarvota 9:00-16:00 val. „Grauduvoje“, prie Ramygalos g. kapinių, mažojoje salėje. Laidotuvės vyks šeštadienį 16:00 val. Ramygalos g. kapinėse.

„Reiškiame gilią užuojautą trenerio Zenono artimiesiems, auklėtiniams ir visiems jį pažinojusiems. Ilsėkitės ramybėje, Treneri…“ – rašo Lietuvos tinklinio federacija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas