Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nauja Lietuvos golfo federacijos administracija pasirašė pirmą bendradarbiavimo sutartį

Partnerystė, kuriama siekiant populiarinti mūsų šalyje olimpinę sporto šaką – golfą. Tokį tikslą išsikėlė bendradarbiavimo sutartį pasirašiusios Lietuvos golfo federacija (LGF) ir advokatų kontora „TGS Baltic“.
Mindaugas Plūkas (dešinėje) ir Vilius Bernatonis
Mindaugas Plūkas (dešinėje) ir Vilius Bernatonis / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Golfas (sportas)

LGF, kurios atsakomybė – organizuoti nacionalinius golfo čempionatus ir turnyrus, vykdyti golfo žaidėjų reitingų apskaitą, rūpintis sportininkų mokymu ir tobulėjimu, golfo plėtra Lietuvoje ir bendradarbiavimas su tarptautinėmis organizacijomis, advokatų kontorą „TGS Baltic“ pasirinko kaip partnerį, patyrusį sprendžiant teisinius klausimus komercinės ir darbo teisės, paramos, bendradarbiavimo ir kitose jos veiklos srityse.

„TGS Baltic“ įsipareigojo LGF teikti neatlygintinas teisines konsultacijas peržiūrint, koreguojant ir įtvirtinant darbo teisės dokumentus, taip pat teikti teisinę pagalbą dėl LGF korporatyvinės teisės klausimų, sudaromų komercinių sutarčių dėl paslaugų įsigijimo, sutarčių dėl paramos teikimo / gavimo bei bendradarbiavimo sutarčių.

Anot Lietuvos golfo federacijos prezidento Mindaugo Plūko, pasibaigus aktyviam golfo sezonui, kaip tik laikas tvarkytis šių metų „derlių“ ir planuotis naujus darbus. „Ateinantis sezonas bus pirmas ir man kaip federacijos prezidentui, ir mūsų valdybai. Kadenciją pradėję vasaros pradžioje, šį sezoną tęsėme ankstesnės valdybos suplanuotus darbus, o dabar jau pradedame naują federacijos veiklos etapą, ir man smagu, kad pradedame nuo pirmosios šioje kadencijoje rėmimo ir bendradarbiavimo sutarties“, – sakė M.Plūkas.

Organizatorių nuotr./Mindaugas Plūkas (dešineje) ir Vilius Bernatonis
Organizatorių nuotr./Mindaugas Plūkas (dešineje) ir Vilius Bernatonis

Bendradarbiavimo sutartį pasirašęs „TGS Baltic“ vadovaujantysis partneris Vilius Bernatonis pripažįsta, kad toli gražu ne visos šios advokatų kontoros paramos veiklos pasiekia viešumą, bet šis atvejis – tai dar vienas būdas pakalbėti apie labai perspektyvią, bet Lietuvoje dar tikrai nepakankamai išpopuliarėjusią sporto šaką.

„Golfas yra ne tik malonus laiko praleidimo būdas – tai sportas, kuriame susitinka įdomūs žmonės, ir kur aiškiai atsispindi svarbiausias principas: norint kažką pasiekti, pirmiausia turi nugalėti save, – pastebėjo V.Bernatonis. – Golfe nuolat konkuruoji su savimi pačiu, bet būtent tame ir slypi šio sporto esmė – nuolatinis tobulėjimas ir laimėjimas prieš save. Džiaugiamės galimybe bendradarbiauti siekiant populiarinti golfą Lietuvoje.“

Organizatorių nuotr./Mindaugas Plūkas ir Vilius Bernatonis
Organizatorių nuotr./Mindaugas Plūkas ir Vilius Bernatonis

Šiandien Lietuvos golfo federacija rūpinasi 4608 žaidėjais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito