Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Paplūdimio tinklininkės E.Kliokmanaitė ir M.Karaliūtė užėmė penktąją vietą Ispanijoje

Ispanijoje surengtame viename iš paskutinių šio sezono „Beach Pro Tour“ turnyrų Europoje penktą vietą užėmė lietuvė Erika Kliokmanaitė ir Marija Karaliūtė.
Paplūdimio tinklininkės
Paplūdimio tinklininkės / CEV nuotr.

„Futures“ serijos moterų turnyre mūsiškės sugebėjo nukeliauti iki ketvirtfinalio ir už penktą poziciją gauti 240 pasaulio reitingo taškų.

Lietuvos paplūdimio tinklininkės A grupės pusfinalyje 2-1 (21:16, 18:21, 15:13) palaužė švedes Sarą Malmstrom ir Huldą Rudberg, bet finale po atkaklios kovos 1-2 (16:21, 21:16, 11:15) nusileido turnyro favoritėms ispanėms Mariai Carro ir Sofiai Gonzalez. Tai reiškė, kad lietuvės atkrintamąsias varžybas turėjo pradėti nuo pirmojo rato.

Pirmajame atkrintamųjų varžybų rate E.Kliokmanaitė ir M.Karaliūtė 2-1 (17:21, 21:12, 15:8) pranoko amerikietes Melissą Powell ir Lindsey Calvin.

Ketvirtfinalyje Lietuvos sportininkės 0-2 (17:21, 16:21) turėjo pripažinti vėliau turnyro nugalėtojomis tapusių amerikiečių Madelyn Anderson ir Brook Bauer pranašumą.

„Beach Pro Tour“ varžybų kalendoriuje šį rudenį liko tik du elitiniai „Elite16” serijos turnyrai Brazilijoje bei trys „Challenger“ turnyrai Azijoje. Brazilijoje savo jėgas išmėginti turėtų stipriausia Lietuvos pora Monika Paulikienė ir Ainė Raupelytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas