Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 04 21

Per karantiną lygūs visi: amerikietiškojo futbolo ikona išvaryta iš uždaryto parko

Šešis Nacionalinės amerikietiškojo futbolo lygos (NFL) čempionų trofėjus iškovojęs Tomas Brady yra viena ryškiausių sporto įžymybių Jungtinėse Valstijose. Tačiau net ir toks statusas neatleidžia 42-ejų sportininko nuo karantino laikymosi koronaviruso pandemijos metu.
Tomas Brady
Tomas Brady / „Scanpix“ nuotr.

Prieš beveik mėnesį komandą pakeitęs ilgametis „New England Patriots“ įžaidėjas (angl. quarterback) persikėlė į „Tampa Bay Buccaneers“ klubą.

Tampos mieste jau įsikūręs futbolininkas pirmadienį nusprendė surengti individualią treniruotę viename viešų miesto parkų, tačiau ilgai ji neužtruko.

Tampos merė Jane Castor pranešė, kad NFL įžymybę pastebėjo viena iš miesto patrulių. Tiesa, iš pradžių nesuprato, kad tai – T.Brady, o šešiskart „Super Bowl“ rungtynių nugalėtoją atpažino tik paprašiusi jo palikti parką.

„Atsiprašome, Tomai Brady! – rašoma pirmadienį Tampos miesto „Twitter“ paskyroje paskelbtame įraše. – Mes nekantraujame, kada galėsime tave ir visą miesto bendruomenę sutikti su didelėmis šypsenomis. Bet iki tol, likite saugūs ir likite namie, kad padėtumėte mums ištiesinti koronaviruso kreivę.“

Pirmą kartą karjeroje komandą pakeitęs T.Brady, kuris „Patriots“ komandoje žaidė net 19 metų, Tampoje įsikūrė beisbolo žvaigždės Dereko Jeterio namuose.

Su „Buccaneers“ jis pasirašė dvejų metų 50 mln. JAV dolerių sutartį, o iš viso T.Brady turtas vertinamas apie 180 mln. dolerių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai