Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prie Lietuvos dviračių sporto federacijos vairo lieka D.Levickis

Lietuvos dviračių sporto federacijos (LDSF) prezidentu antrai ketverių metų kadencijai išrinktas Darius Levickis. 47 metų verslininko iš Klaipėdos rajono kandidatūrą Vilniuje surengtoje organizacijos ataskaitų ir rinkimų konferencijoje palaikė 25 iš 39 suvažiavime dalyvavusių ir balsavimo teisę turėjusių LDSF narių.
Darius Levickis
Darius Levickis / Alfredo Pliadžio nuotr.

Už kitą kandidatą – dviračių sporto komandos „RealBean.eu“ įkūrėją ir vadovą Valerijų Novikovą balsavo 13 narių.

D.Levickis yra Nacionalinės sporto federacijų asociacijos valdybos pirmininkas/prezidentas bei UAB „Voltas“ direktorius. Jis LDSF vadovauja nuo 2020 m. birželio.

D.Levickis, pristatydamas siūlomą dviračių sporto plėtojimo programą, pažymėjo, kad pagrindiniai jo ir komandos tikslai bus sportininkų rengimo tobulinimas, infrastruktūros plėtra, dviračių sporto populiarinimas, finansinio tvarumo užtikrinimas ir tarptautinio bendradarbiavimo plėtra. D.Levickis viliasi, kad ateinančiose olimpinėse žaidynėse dalyvaus ne trys, o penki ar daugiau dviračių sporto atstovų.

LDSF viceprezidento pareigos patikėtos VšĮ „Minam100“ direktoriui Jonui Pivoriūnui.

LDSF Vykdomojo komiteto nariais tapo asociacijos „Džervaus dviračių akademija“ prezidentas, buvęs profesionalus dviratininkas Darijus Džervus, verslininkas, buvęs profesionalus dviratininkas Vytautas Kaupas ir buvęs LDSF generalinis sekretorius Arnoldas Valiauga. Komitete bus ir Teisėjų sąjungos pirmininkas Laurynas Kuras bei Trenerių tarybos pirmininkas Gintautas Volungevičius. Į generalinės sekretorės pareigas bus siūloma buvusi Teisėjų sąjungos pirmininkė Roberta Vainauskienė.

D.Levickis deleguotas ir į Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK) Generalinę asamblėją.

Konferencijoje D.Levickis pateikė 2020-2024 m. Federacijos veiklos ataskaitą, o „Minam100“ iniciatyvos pradininkė Vita Degutienė supažindino su savo ir visos komandos veikla bei žadamu dar didesniu įsitraukimu į dviračių populiarinimą ir dviračių sporto vystymą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito