Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 09

Prie Miuncheno „Bayern“ vairo stosiantis Josepas Guardiola kasdien po keturias valandas praleidžia mokydamasis vokiečių kalbos

Buvęs ispanų „Barcelona“ klubo treneris, jau greitai prie Miuncheno „Bayern“ futbolo ekipos vairo stosiantis Josepas Guardiola, šiuo metu intensyviai mokosi kalbėti vokiškai. Kiekvieną dieną vokiečių kalbos mokymuisi jis skiria po keturias valandas, rašo portalas 20minutos.es, remdamasis „Der Spiegel“.
Josepas Guardiola
Josepas Guardiola / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Kiekvieną dieną (mokosi – 15min.lt) po keturias valandas, kaip beprotis“, – patvirtino J.Guardiolos brolis Pere, kuris yra jo patarėjas.

Jo teigimu, J.Guardiola taip intensyviai vokiečių kalbos mokytis žadą pusmetį.

J.Guardiola lanko privačias pamokas pas vokiečių kalbos dėstytoją Niujorke, kur šiuo metu gyvena. Dėstytoja su žiniasklaida nebendrauja.

Pere apibūdino brolio mokymąsi kaip apsėdimą, nes esą net per atostogas Barselonoje per Šventąją Savaitę (savaitė prieš šv. Velykas, ispn. – Semana Santa), jis buvo lydimas dėstytojo tam, kad ir tuo metu galėtų gludinti vokiečių kalbos įgūdžius.

Pere įsitikinęs, kad J.Guardiola spaudos konferencijoje, kuri įvyks birželio 26 d., kalbės vokiškai, nes su šia kalba jis nesiskiria net būdamas su šeima.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas