Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 06 14

Šaudymo į skraidančius taikinius taurės nugalėtojais tapo R.Račinskas ir D.Blaškevičius

Sekmadienį pasibaigė dvi dienas Vilniuje LOSC šaudykloje vykęs šaudymo į skraidančius taikinius Lietuvos taurės antras etapas apvalioje (SKEET) ir tranšėjinėje (TRAP) aikštelėse.
Lietuvos taurė
Lietuvos taurė / Organizatorių nuotr.

Tranšėjinėje aikštelėje pirmą vietą iškovojo marijampolietis Donatas Blaškevičius Jis kvalifikacinėse varžybose pataikė į 99 taikinius iš 125 galimų, o finale (kuriame dalyvavo šeši geriausiai kvalifikacinėse varžybose pasirodę sportininkai) pataikė į 38 lėkštučių iš 50 galimų. Sidabras atiteko kvalifikacinių varžybų nugalėtojui marijampoliečiui Ryčiui Sventickui (kvalifikacija 100 iš 125 ir finale 33 iš 50), kuris pranoko trečioje vietoje likusį vilnietį Aleksey Zareckij (kvalifikacijoje 86 iš 125 ir finale 22 iš 40).

Organizatorių nuotr./Lietuvos taurė
Organizatorių nuotr./Lietuvos taurė

Apvalioje aikštelėje lygių nebuvo Lietuvos šaudymo rinktinės lyderiui olimpiečiui Ronaldui Račinskui. Vilnietis užtikrintai laimėjo kvalifikacines varžybas ir finalą (kvalifikacijoje 119 iš 125, finale 49 iš 60). Sidabrą pelnė vilnietė Alisa Bogdanova (kvalifikacijoje 103 iš 125, finale 42 iš 60). Bronzą atiteko dar vienam vilniečiui Rolandui Lisauskui (kvalifikacijoje 104 iš 125, finale 33 iš 50).

Ateinantį savaitgalį stipriausi Lietuvos, Latvijos ir Estijos šauliai jėgas išmėgins Taline vyksiančiame Baltijos šalių čempionato antrajame etape. Pirmajame šio čempionato etape, kuris prieš dvi savaite vyko Vilniuje, nugalėtoju apvalioje aikštelėje (SKEET) tapo Ronaldas Račinskas, o Rytis Sventickas užėmė antrą vietą tranšėjinėje aikštelėje (TRAP).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai