Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 07 08

Šiandien tiesiogiai transliuojamame krepšininkų pokerio turnyre kovos daugelis Lietuvos rinktinės lyderių

Jau šįvakar, liepos 8 dieną, nuo 21 val. pakviesime stebėti tiesioginę vaizdo transliaciją iš Kaune vyksiančio draugiško turnyro „Pokerio ir krepšinio taurė“, kuriame į kovą prie pokerio stalų sės Lietuvos rinktinės krepšininkai ir personalas.
TonyBet.com nuotr.
TonyBet.com nuotr.

Lietuvos rinktinės pasirengimo ciklas – iš žaidėjų daug jėgų reikalaujantis procesas. Lietuvos krepšinio federacija (LKF) nutarė suteikti progų krepšininkams pabėgti nuo rutinos ir kiek atsipalaiduoti, tad padedant vienam pagrindinių rinktinės rėmėjų „TonyBet“ surengė sportinio pokerio fiestą „Pokerio ir krepšinio taurė“.

Draugiškame turnyre prie pokerio stalų turėtų susėsti didelė dalis rinktinės krepšininkų – Robertas Javtokas, Deividas Gailius, Renaldas Seibutis, Adas Juškevičius, Paulius Jankūnas, Antanas Kavaliauskas bei Mantas Kalnietis. Kvietimus į turnyrą turi ir kiti rinktinės stovykloje stovykloje dalyvaujantys krepšininkai bei rinktinės personalas. Išmėginti savo pokerio įgūdžius ruošiasi ir rinktinės atstovas spaudai Linas Kunigėlis. Jis taip pat išdavė, kad turnyru susidomėjo ir ekipos strategas Jonas Kazlauskas, tačiau galutinio sprendimo dėl dalyvavimo treneris kol kas dar nepriėmė.

Nuo 21 val. prasidėsiančią tiesioginę „Pokerio ir krepšinio taurės“ vaizdo transliaciją galėsite stebėti mūsų „Facebook“ paskyroje, o veiksmą pagyvins neeilinis komentatorių trio – Lietuvos „pokerio balsas“ Gaudrius Dzikaras, humoristas Paulius Ambrazevičius bei krepšinio specialistas Karolis Tiškevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas