Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 11 04

Šoką keitė atodūsis: teigiamų testų pasėtas abejones išsklaidė pakartotiniai tyrimai

Lietuvos rankinio rinktinė trečiadienį 21.45 val. Islandijoje rungtynėmis su šios šalies rinktine pradės kelią į 2022 metų Europos rankinio čempionatą.
Aidenas Malašinskas
Aidenas Malašinskas / K.Bakūno nuotr.

Mūsų šalies rankininkams prieš išvykstant buvo atlikti COVID-19 testai, tačiau nuskridus oro uoste visiems žaidėjams bei personalo nariams jie buvo atlikti dar kartą.

Testų rezultatai šokiravo ir Lietuvos rinktinės žaidėjus, ir šalies rankinio federaciją – Luko Simėno ir Aideno Malašinsko testai buvo teigiami. Abu rankininkai jau buvo sirgę koronavirusu, spėję sugrįžti į rikiuotę savuosiuose klubuose ir net žaidę rungtynes. L.Simėnas spėjo sužaisti su „Nava“ ekipa Ispanijos lygoje, o A.Malašinskas su „Motor“ – Čempionų lygoje.

Abiems rankininkams buvo atlikti pakartotiniai testai, o žaidėjai izoliuoti nuo komandos, tad praleido vakarinę ir rytinę treniruotes.

Atėję pakartotinių testų rezultatai leido lengviau atsikvėpti. Tiek A.Malašinsko, tiek L.Simėno rezultatai buvo neigiami ir abu rankininkai galės padėti Lietuvos rinktinei trečiadienio rungtynėse.

Susitikimas mūsų šalies laiku startuoja 21.45 val., o tiesioginė jo transliacija vyks LRT Plius kanalu. Sekmadienį Vilniaus „Siemens“ arenoje Lietuva susitiks su Portugalija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai