Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 08 21

„The Color Run“ kviečia į magišką spalvų bėgimo turą

Jau septintus metus iš eilės Vilnius taps spalvų sostine. Muzika, ryškios spalvos ir tik pozityvios emocijos lydi visus „The Color Run“ bėgimo kilometrus.
The Color Run bėgimo spalvų vakarėlis
The Color Run bėgimo spalvų vakarėlis / Arūno Sartanavičiaus nuotr.
Temos: 1 Bėgimas

Rugsėjo 6-ąją, Vilniaus Vingio parke, susitiks visi svajotojai, tikintys ir kuriantys magiją! Šių metų bėgimo šūkis, vienijantis viso pasaulio spalvų bėgikus - kurkime magiją, prisiminimus bei kurkime kur kas daugiau kartu!

Pirmąjį rudens sekmadienį tikimasi, kad bėgti bei taškytis dažais susirinks toks pat didelis bėgikų būrys kaip ir ankstesniais metais. Pernai organizatoriai paskelbė apie įvykusį visišką bėgimo paketų išpardavimą. Todėl norinčius įveikti spalvingą trasą ragina nelaukti bei registruotis iš anksto.

Penkių kilometrų trasoje laukia daug staigmenų – spalvų stotelės, linksma muzika ir šypsenomis pasipuošę bėgikai. Greitis čia nesvarbu – trasą įveikti galima patogiu tempu, „The Color Run“ svarbiausia - geros emocijos ir nepamirštamas laikas su draugais, šeimos nariais ar kolegomis!

Kad starto laukimas neprailgtų, organizatoriai pasirūpino festivalio pramogų zona. „LOUD and FIT“ studijos trenerės Augustė ir Aistė kvies linksmintis ZUMBA šokių ritmu. Taip pat galėsite išmėginti save partnerių parengtose veiklose bei įveikti batutų trasą. Kad netrūktų jėgų, visi išalkę bus kviečiami užkandžiauti parko teritorijoje įsikursiančioje maisto erdvėje.

Renginio savaitgalį automobilių eismas Vingio parke bus ribojamas. Parko lankytojus ir bėgikus kviečiame atvykti pėsčiomis arba pasinaudoti renginio partnerio „CityBee“ automobiliais ir juos palikti parko prieigose esančioje stovėjimo aikštelėje.

Rugpjūčio 12 dienos Vyriausybės sprendimu, nuo rugsėjo naikinamas viešose erdvėse organizuojamų renginių dalyvių skaičiaus ribojimas. Tačiau lieka itin svarbu laikytis saugumo rekomendacijų. Siekiant užtikrinti dalyvių ir žiūrovų saugumą, renginio erdvėje bus įrengtos papildomos dezinfekcinės stotelės. Organizatoriai kviečia atsakingai elgtis ir renginio dalyvius – nuolat dezinfekuoti rankas, dėvėti apsauginę kaukę ir kitaip rūpintis savo sveikata.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai