Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 06 16

Video: turnyrų analizė su Gyčiu „pelėdažmogiu“ Lažauninku

Gytis Lažauninkas, pokerio bendruomenėje gerai žinomas „pelėdažmogio“ slapyvardžiu, yra vienas aktyviausių pokerio trenerių Lietuvoje. Siūlome peržiūrėti du nemokamus video iš jo vykdytų sužaistų turnyrų analizių. Tai puiki galimybė išmokti pokerio paslapčių visiškai nemokamai.
Gytis Lažauninkas / pokernews.lt nuotr.
Gytis Lažauninkas / pokernews.lt nuotr.
Temos: 1 Pokeris


Nors G. Lažauninkui tik visai neseniai suėjo 21-eri, jis jau kelis metus aktyviai užsiima žaidėjų mokymais ir finansavimais. Norėdamas pristatyti savo gyvų analizių pamokų ciklą jis surengė porą visiškai nemokamų sužaistų turnyrų analizių sesijų, kurias stebėjo ir klausimus užduoti galėjo keliolika pokerio žaidėjų. Dvi tokios sesijos buvo įrašytos ir dabar siūlome pasimokyti pokerio paslapčių visiems 15min.lt pokerio skilties skaitytojams.

Pirmame įraše galite stebėti, kaip G. Lažauninkas analizuoja „AndriusTir“ žaidimą „Winamax“ kambario 20 eurų įpirkos „Mix Max“ turnyre, kuriame žaidimas pradžioje vyko prie 9-viečių stalų, vėliau – prie šešiaviečių:

Antrame įraše G. Lažauninkas analizuoja kito neblogai daugeliui pažįstamo pokerio profesionalo „Ugniusv“ pasirodymą „PokerStars“ kambario „The Big $33“ varžybose:


Šiuo metu G. Lažauninkas renka kelias naujas norinčių tobulėti žaidėjų grupes, su kuriomis kasdien analizuos sužaistų turnyrų partijas, padės atrasti ir ištaisyti klaidas bei pagerinti savo žaidimą. Norintys gauti daugiau informacijos dėl įkainių ir prisijungti prie grupių turi susisiekti su treneriu el. pašto adresu g. lazauninkas@gmail.com.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai