Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2017 01 27

„Žvejo iššūkio“ žaidėjų laukia net du pašėlę vakarėliai

Liko lygiai savaitė iki didžiausio Lietuvoje gyvo pokerio turnyro „Žvejo iššūkis“ starto. Kol žaidėjai atrankose kaunasi dėl vietų varžybose, organizatoriai pristato du smagius vakarėlius, kuriuose žaidėjai galės gerai praleisti laiką ir pabendrauti tarpusavyje.
Baras "Bardakas" / Irmanto Gelūno / 15min nuotr.
Baras "Bardakas" / Irmanto Gelūno / 15min nuotr.

„TonyBet Žvejo iššūkio“ serija vyks vasario 3-10 dienomis, o svarbiausiu įvykiu be abejonės bus 175 eurų įpirkos pagrindinis turnyras, kuriame per šešis startinius skrydžius organizatoriai tikisi sulaukti virš 400 žaidėjų, išsidalinsiančių rekordinį prizinį fondą.

Serijos organizatoriai nutarė, kad tokia minia turi gerai leisti laiką ne tik prie pokerio stalų, bet ir vakarėliuose, tad pagal geriausias užsienio gyvų pokerio serijų tradicijas šįsyk „Žvejo iššūkio“ žaidėjai yra kviečiami pasilinksminti šauniuose vakarėliuose, kuriuose jų lauks nemokami gėrimai ir užkandžiai.

Vasario 4-ąją, šeštadienį, 22 val. visiems turnyro dalyviams bus pasiūlyta iš „Olympic“ kazino pasikelti į to paties „Raddison Blue Lietuva“ viešbučio 22-ajame aukšte įsikūrusį „Sky Bar“. Čia jų lauks atidarymo vakarėlis, kurį ves linksmasis „radistas“ Rolandas Mackevičius. Tuo metu vykstančioje 1D dienoje bus paskelbta valandos pertrauka.

Na, o dar didesnė fiesta nusimato vasario 10 d., penktadienį, kai nuo 20:00 visų „Žvejo iššūkio“ serijos žaidėjų organizatoriai lauks VIP vakarėlyje karščiausiame Vilniaus bare „Bardakas“. Kiekvienas žaidėjas su savimi į vakarėlį galės atsivesti draugą. Šventės rengėjai užtikrina, kad specialioje VIP zonoje netrūks gėrimų, geros muzikos, puikios nuotaikos – visko, ko reikia atšvęsti didžiausią pokerio turnyrą Lietuvoje.

Beje, šiemet į „Žvejo iššūkį“ atvyks ir rekordinis kiekis atrankų laimėtojų. Viso „TonyBet“ kambario bei gyvuose satelituose bus išdalinta net iki 150 turnyro bilietų. Šį sekmadienį „TonyBet Poker“ surengs paskutinį savaitės finalą, bet dėl dar daugiau vietų varžybose žaidėjai galės kovoti ir paskutinio šanso satelituose kitos savaitės pabaigoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas