Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Amerikietis nepripažįsta brolių Kličko ir Valujevo pasaulio čempionais

Amerikiečių boksininkas Cristobalas Arreola pareiškė, kad nelaiko ruso Nikolajaus Valujevo ir brolių Kličko pasaulio čempionais. Jo žodžiais, šiuos reikėtų vadinti Europos čempionais, nes visus titulus jie gynė Senajame žemyne.
C.Arreola pats norėtų tapti pasaulio sunkaus svorio čempionu
C.Arreola pats norėtų tapti pasaulio sunkaus svorio čempionu. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

28 metų amerikietis C.Arreola, pravarde Košmaras, specialiai antradienį surengtoje spaudos konferencijoje pareiškė, kad europiečiai su tais titulais pagal skirtingas versijas turėtų atvažiuoti į Ameriką ir susikauti su juo. „Jeigu jie to nepadarys, tuomet pats pasirūpinsiu, kad tai įvyktų. Kuo daugiau jie man duos laiko, tuo būsiu piktesnis ir geriau boksuosiuosi“, – boxingscene.com sakė jis.

Amerikietis tvirtino esąs vertas progos susikauti dėl planetos čempiono titulo. „Davidas Haye tikrai nevertas to šanso. Mano stilius agresyvus. Kas nenorėtų pažiūrėti tokios kovos Los Andžele? Kas nenorėtų pamatyti, kaip meksikietis kuria istoriją? – kalbėjo C.Arreola. – Noriu išsilaisvinti iš savo lukšto ir kovoti iki paskutinio kvapo.“

Amerikietis profesionalų ringe kovėsi 27 kartus ir nepatyrė nė vieno pralaimėjimo. Iš jų 24 dvikovos jis laimėjo nokautuodamas varžovą.

Šiuo metu sunkaus svorio bokso pasaulio čempionų diržais pagal prestižiškiausias versijas gali pasigirti Vitalijus Kličko (WBC), Vladimiras Kličko (IBF, WBO) ir N.Valujevas (WBA). Pastaruoju metu sudarytame sąraše abu Kličko C.Arreolą įrašė kaip kandidatą į artimiausių varžovų gretas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas