Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

C.McGregoro netikėta karjeros pabaiga susijusi su bręstančiu prievartavimo skandalu?

„The New York Times“ paskelbė šokiruojančią naujieną, susijusią su karjerą baigusia mišrių kovos menų žvaigžde Conoru McGregoru. Anot dienraščio, airio apsisprendimas netikėtai baigti profesionalo karjerą gali būti susijęs su jam pateiktais kaltinimais tėvynėje.
Conoras McGregoras sulaikytas Majamyje.
Conoras McGregoras sulaikytas Majamyje.

Dienraščio teigimu, Airijos policija šiomis dienomis pradėjo tirti prievartavimo atvejį, į kurį gali būti įsipainiojęs ir žymus kovotojas.

Anot leidinio, kol kas jokie kaltinimai C.McGregorui dar nepareikšti, jis nėra suimtas. Visgi kovotojo advokatas atsisakė komentuoti situaciją, kol policija tikrina bylos faktus.

Šių metų sausį buvo gautas pranešimas, kad vienas neįvardintas sportininkas buvo suimtas dėl gruodžio 10-osios naktį viename viešbutyje įvykdyto išprievartavimo.

Nukentėjusi moteris iš karto kreipėsi į policiją, sportininkas buvo suimtas ir kurį laiką tardomas. Po kurio laiko jis buvo paleistas į laisvę be užstato.

Priminsime, kad šios savaitės pradžioje C.McGregoras sensacingai pranešė apie savo pasitraukimą iš MMA. Profesionaliame narve jis turėjo 25 kovas, iš kurių laimėjo 21.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas