Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

C.McGregoro pareiškimas: „Esu antras geriausias visų laikų kovotojas“

UFC žvaigždė Conoras McGregoras visuomet pasižymėdavo išskirtiniu pasitikėjimu savimi tiek ringe, tiek ir už jo ribų, tačiau paskelbdamas, kad yra antras geriausias visų laikų mišrių kovos menų kovotojas, dar kartą šokiravo pasaulį.
Conoras McGregoras
Conoras McGregoras / „Scanpix“ nuotr.

Charizmatiškasis airis nusprendė pasiautėti savo tviteryje – pareiškė, kad nors šiuo metu geriausio visų laikų kovotojo rinkimuose yra antras, prieš pasitraukiant iš sporto taps „numeris 1“.

31-erių kovotojas išskyrė ir dabartinį savo favoritą geriausiųjų sąrašo viršūnėje – tai brazilų legenda ir buvęs vidutinio svorio kategorijos čempionas Andersonas Silva.

Trečioje vietoje visų laikų geriausio rinkimuose airis mato George'ą St-Pierre'ą, ketvirtoje – dabartinį lengvasvorių kategorijos čempioną Joną Jonesą.

C.McGregoras pridėjo, kad sudarydamas savo reitingą stengėsi neatsižvelgti ir į tai, kad kai kurių kovotojų (šiuo atveju – Silvos ir Joneso) testai dėl draudžiamų preparatų buvo teigiami.

„Nepaminėjau to, nes tuomet aiškiai būčiau geriausias ir vis dar tebekovojantis. Bet kokiu atveju, iki karjeros pabaigos nesunkiai tapsiu geriausiu“, – kalbėjo McGregoras.

Paskutinė airio kova vyko sausį, kuomet „UFC 248“ turnyre jis jau pirmajame raunde nepasigailėjo Donaldo "Kaubojaus" Cerrone'o.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas