Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Čagajevas: Pirma sumušiu Valujevą, o po to – Kličko

Pasaulio čempionas „atostogose“ – taip vadinamas boksininkas Ruslanas Čagajevas iš Uzbekistano. Pagal WBA versiją stipriausiu pasaulio boksininku laikomas atletas jau pradėjo treniruotis po vasarą patirtos traumos.
Ruslanas Čagajevas
Ruslanas Čagajevas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Dirbu labai daug – šešis kartus per savaitę, sakė sportininkas, šią vasarą susižeidęs Achilą šią vasarą. – Specialiai man „Adidas“ pagamino naujus sportinius batelius ir su jais jau bandau kopt ir į ringą. O iki tol tik plaukiojau ir rengiausi fiziškai.

Taip pat R. Čagajevas pakomentavo Vitalijaus Kličko kovą su Samueliu Piteriu. Ukrainietis ringe pasirodė po ketverių metų pertraukos ir lengvai šventė pergalę.

„Prieš kovą priešininkų šansus vertinau kaip 50 prieš 50 ir tokios lengvos Vitalijaus pergalės nelaukiau. Piteriui šioje kovoje nepavyko parodyti nieko, nors aš žinau, kad jis gali kovoti ir daug geriau.“

Paklaustas apie artimiausius savo planus, R.Čagajevas sakė: „Noriu kovos su Nikolajum Valujevu. Dar nežinau, kada ir kur, tačiau tokia kova bus. O po to kausiuos su Kličko. Kuriuo? Man jokio skirtumo. Abu jie turi tiek stiprių, tiek ir silpnų pusių ir aš žinau, kaip su jais kovoti.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas