Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Čempiono diržą ginsiantis E.Stanionis patikslino svarbiausios gyvenimo kovos datą

„Kiekvienam iš jūsų linkiu disciplinos, tikėjimo tuo, ką darote, ir begalinio noro, nes tik taip ateina tikros gyvenimo pergalės“, – šventiniu įrašu į sirgalius socialiniuose tinkluose kreipėsi Eimantas Stanionis.
Eimantas Stanionis
Eimantas Stanionis / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

28-erių boksininkas, pernai tapęs pirmuoju lietuviu profesionalų bokso pasaulio čempionu, šiemet gins savo titulą kovoje su amerikiečiu su Vergilu Ortizu jaunesniuoju.

„Jau artimiausiu metu bus paskelbta mano kovos data, tačiau kol kas galiu atskleisti tik tiek, kad tai įvyks pačioje pavasario pradžioje“, – patikslino E.Stanionis.

„Jau artimiausiomis dienomis išvykstu į JAV, kur pirmosiomis dienomis stengsiuosi kuo greičiau aklimatizuotis kitoje laiko juostoje.

Taip pat bus filmuojama dokumentika apie mano pasiruošimą diržo gynimui Amerikoje. Nuo sausio vidurio prasidės intensyvus 8 savaičių pasiruošimas svarbiausiai mano gyvenimo kovai“, – pridūrė boksininkas.

Gruodžio viduryje JAV sporto milžinas ESPN pranešė, kad E.Stanionio ir V.Ortizo jaunesniojo kovos dėl WBA pusvidutinio svorio kategorijos čempiono diržo teisės buvo parduotos už 2,3 mln. dolerių sumą.

Tuo metu skelbta, kad kova vyks gimtojoje amerikiečio valstijoje Teksase arba Los Andžele.

Čempiono diržo savininkas E.Stanionis pagal taisykles turėtų atsiriekti 75 proc. sumos už kovą, kurią Jungtinėse Valstijose transliuos DAZN televizija.

E.Stadnionis čempiono diržą iškovojo pernai balandį, kai įveikė rusą Radžhabą Butajevą.

Įdomu, kad V.Ortizui jaunesniajam tai nebus pirmoji kova prieš Lietuvos boksininkus – 2021-aisiais jis įveikė Egidijų Kavaliauską.

WBO nuotr./Vergilas Ortizas jaunesnysis
WBO nuotr./Vergilas Ortizas jaunesnysis

Tiek E.Stanionis (14 pergalių, 9 nokautai), tiek V.Ortizas jaunesnysis (19 pergalių, visos nokautais) profesionalų ringe dar nėra pralaimėję.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas