Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Dėl pasaulio čempiono diržo kovosiančio E.Staniono agentas: „Jo lubos – dangus“

Iki svarbiausios kovos karjeroje – dėl pasaulio čempiono diržo – lietuvį Eimantą Stanionį atvedęs agentas Richardas Schaeferis pratęsė sutartį su profesionalų ringe dar nepralaimėjusiu boksininku iš Lietuvos.
Eimantas Stanionis
Eimantas Stanionis / Ringstar Sports nuotr.

27-erių E.Stanionis artimiausiu metu į ringą turėtų lipti su dabartiniu WBA organizacijos (super grupės) pusvidutinio svorio kategorijos pasaulio čempionu kubiečiu Yordeniu Ugasu.

Pastarasis praėjusį mėnesį įveikė Filipinų bokso legendą Manny Pacquiao, po šios kovos nusprendusį visiems laikams baigti profesionalo karjerą.

„Scanpix“/AP nuotr./Yordenis Ugas ir Manny Pacquiao.
„Scanpix“/AP nuotr./Yordenis Ugas ir Manny Pacquiao.

Lietuvio sėkme tikintis bokso agentas R.Schaeferis nusprendė įkurti naują savo agentūrą „Probellum“. Vienintelis jos klientas kol kas – E.Stanionis.

„Aš sujaudintas dėl to, kad galiu tęsti mūsų bendradarbiavimą, – teigė R.Schaeferis. – Dirbame kartu nuo 2016-ųjų olimpinių žaidynių ir jau netrukus jo laukia milžiniškos svarbos kovos.“

„Jo lubos yra dangus, – E.Stanionį gyrė bokso agentas. – Jo laukia milijonas skirtingų galimybių. Tikimės ir toliau bendradarbiauti su PBC, o kartu su vadybininku Shelly Finkel, Eimantas turi vieną geriausių komandų bokso pasaulyje.“

E.Stanionis šiuo metu yra WBA organizacijos pusvidutinio svorio kategorijos (iki 66,7 kg) pasaulio reitingo lyderis. Jo kova su WBA (super grupės) čempionu Y.Ugasu dar nėra oficialiai patvirtinta, tačiau, anot pranešimų, WBA nurodė kovą surengti iki kitų metų sausio 13 dienos.

Šios kovos laimėtojas tada turės suremti pirštines su kitu WBA pasaulio čempionu (pasaulio grupės) – amerikiečiu Jamalu Jamesu arba rusu Radžabu Butajevu.

Po šių kovų WBA žada panaikinti sumaištį pusvidutinio svorio kategorijoje – super ir pasaulio grupės diržus sujungti į vieną.

E.Stanionis profesionalų ringe yra iškovojęs 13 pergalių (9 iš jų nokautais) ir nėra patyręs nė vieno pralaimėjimo. Y.Ugaso sąskaitoje – 27 pergalės (12 nokautų) ir 4 pralaimėjimai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas