Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dešimt lietuvių pradeda pasirodymą pasaulio jaunimo bokso čempionate

Spalio 23–31 dienomis Budvoje (Juodkalnija) vyks pasaulio jaunimo bokso čempionatas, kuriame jėgas išbandys ir dešimt Lietuvos sportininkų.
Lietuvos rinktinės sudėtis
Lietuvos rinktinės sudėtis / LBF nuotr.
Temos: 1 Boksas

Pirmasis į ringą iš lietuvių lips Matas Grigorianas (svorio kategorija iki 57 kg), kuris spalio 23 d. (trečiadienį) preliminarioje kovoje susitiks su Nepalo boksininku Chewwangu Tamangu.

Taip pat spalio 23 d. boksuosis Nojus Stanišauskas (iki 60 kg), preliminarioje kovoje išbandysiantis afgano Sayedo Mokhtaro Azimio jėgas.

Renatas Krepštulis (iki 67 kg) spalio 23 d. stos į preliminarią kovą su rumunu Arunu Nicu Tudoroiu ir taip bandys iškovoti kelialapį į šešioliktfinalį.

Spalio 24 d. (ketvirtadienį) planetos pirmenybėse boksuosis du lietuviai – Vladimiras Abramovas (iki 71 kg) šešioliktfinalyje susitiks su belgu Idrissu Khlifiu, o Dovydas Vasiliauskas (iki 75 kg) šešioliktfinalyje boksuosis su Sent Lusijos atstovu Kyle‘u Marceliu.

Klaidas Skulčas (iki 51 kg) spalio 25 d. (penktadienį) šešioliktfinalyje susirems su Bolivijos sportininku Alvarado Masay‘u. Tą pačią spalio 25 d. šešioliktfinalyje varžysis ir Martinas Moisejenko (iki 80 kg), susitiksiantis arba su Kirgizijos sportininku Muhammadazizu Zakirovu, arba su Venesuelos boksininku Johnny Michelena Betancourtu.

Savo varžovės kol kas nežino ir Beatričė Savickaitė (iki 60 kg), kuri spalio 26 d. (šeštadienį) vyksiančiame aštuntfinalyje boksuosis arba su Maroko atstove Douae Bouhrira, arba su Pietų Afrikos sportininke Amanda Mjiyakho.

Spalio 27 d. (sekmadienį) Milda Altaravičiūtė (iki 50 kg) aštuntfinalyje susitiks su armėne H.Petrosyan, o spalio 28 d. (pirmadienį) Gustė Gataveckaitė (iki 66 kg) aštuntfinalyje varžysis su rumune Amalia Tugui.

Su sportininkais į Juodkalniją išvyko treneriai Miroslavas Krepštulis (Vilnius), Valentinas Mironovas (Vilnius) ir Raimundas Plūkas (Kaunas).

Pasaulio čempionate Budvoje dalyvaus net 73 valstybių boksininkai. Iš viso planetos pirmenybėse dalyvaus net 593 sportininkai – 413 vyrų ir 180 moterų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento