Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

E.Stanionis kovotų su bokso legenda: „Suteikčiau progą M.Pacquiao kautis dėl diržo“

Pirmasis ir vienintelis lietuvis pasaulio bokso profesionalų čempionas – pagal WBC versiją – Eimantas Stanionis norėtų suremti pirštines su tikra šio sporto legenda Manny Pacquiao.
Manny Pacquiao ir Eimantas Stanionis
Manny Pacquiao ir Eimantas Stanionis / „Scanpix“ nuotr.

„Taip!!!“ – atsakė 29-erių lietuvis į „World Boxing News“ žurnalisto Philo Jay klausimą, ar suteiktų šansą dabar jau 45-erių M.Pacquiao.

Vienu geriausių visų laikų boksininkų laikomas filipinietis norėtų paskutinės galimybės pakovoti dėl čempiono diržo.

„Scanpix“ nuotr./Manny Pacquiao
„Scanpix“ nuotr./Manny Pacquiao

Pasak pranešimų, jis šiuo metu veda derybas su WBC čempionu Mario Barriosu. Su pastaruoju pirštines suremti norėtų ir E.Stanionis.

„Kova su M.Pacquiao man būtų lyg svajonės išsipildymas, – tęsė E.Stanionis. – Dėl mūsų kovos stilių ringe vyktų tikras karas. Mūsų sporto legendai tai būtų puikus šansas vėl pakovoti dėl diržo.“

„Šiuo metu kalbuosi su keliais galimais varžovais. M.Barriosas yra vienas iš pagrindinių taikinių“, – atskleidė lietuvis, dar niekada nenugalėtas profesionalų ringe (15-0, 9 pergalės nokautais).

„Scanpix“ nuotr./Eimantas Stanionis
„Scanpix“ nuotr./Eimantas Stanionis

„Žinau, kad netrukus galėsiu kautis su kitais mūsų svorio kategorijos čempionais (iki 66,7 kg). Taip pat girdžiu, kad yra garsių vardų, norinčių pakilti aukštyn iš žemesnės svorio kategorijos (iki 63,5 kg). Ir pats galiu į ją pereiti, jei sulaukčiau gero pasiūlymo. Matau daug galimybių, nes ateityje galiausiai kovosiu sunkesnėje kategorijoje (iki 69,9 kg).

Šiuo metu noriu jų visų! Duokite man M.Barriosą, (Brianą) Normaną, (Jaroną) Ennisą, (Teofimo) Lopezą, (Ryaną) Garcia ar (Isaacą) Cruzą“, – ryžtingai su „World Boxing News“ kalbėjo E.Stanionis.

„Scanpix“/AP nuotr./Manny Pacquiao
„Scanpix“/AP nuotr./Manny Pacquiao

45-erių M.Pacquiao oficialioje kovoje paskutinį sykį kovėsi 2021-aisiais, kai pralaimėjo Kubos boksininkui Yordeniui Ugasui kovą dėl WBA super diržo.

2022-ųjų pabaigoje M.Pacquiao į ringą lipo vėl, bet tuomet jau parodomoje akistatoje įveikė Pietų Korėjos boksininką DK Yoo.

AFP/„Scanpix“ nuotr./DK Yoo ir Manny Pacquiao
AFP/„Scanpix“ nuotr./DK Yoo ir Manny Pacquiao

Daugybę bokso rekordų pagerinęs ir titulų per savo karjerą iškovojęs M.Pacquiao yra itin populiarus visame pasaulyje. Kova su juo E.Stanioniui atneštų ne tik didžiulį honorarą, bet ir žinomumą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus