Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Holyfieldas išvengė arešto

Buvęs Pasaulio sunkiasvorių bokso čempionas Evanderis Holyfieldas rado kompromisą su vieno iš nesantuokinių savo vaikų motina dėl alimentų mokėjimo ir 11-mečio sūnaus tolesnio išlaikymo.
Evanderis Holifieldas
Evanderis Holifieldas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip rašo „Atlanta Journal Constitution“ , per artimiausius trejus metus boksininkas turi sukaupti 100 000 dolerių vertės specialųjį fondą, kuris bus skirtas jo sūnaus mokslams koledže. Taip pat čempionas privalės mokėti 3 tūkstančius dolerių kas mėnesį už sūnaus mokslą privačioje mokykloje.

Ši istorija prasidėjo vasaros pradžioje, kai Džordžijos valstijos gyventoja Toi Irvin kreipėsi į teisėsaugą, prašydama išieškoti iš boksininko skolą už nesumokėtus alimentus ir teismas nusprendė, kad skolininkas turi susimokėti iki rugsėjo 1 dienos. Šią dieną pinigai nebuvo sumokėti ir pagal JAV įstatymus E.Holyfieldas galėjo būti nuteistas net laisvės atėmimo bausme. Tačiau abiejų pusių advokatai susitarė – beje, tik prieš pat teismo posėdžio pradžią. Bet kokiu atveju, moters advokatas paliko bylą teisme iki tol, kol bus įvykdyti paskutinieji E.Holyfieldo pažadai.

Pats boksininkas liko patenkintas šiuo susitarimu. „Myliu savo vaikus ir noriu, kad jie gautų tinkamą išsilavinimą. Noriu, kad jie gyventų geriau, nei gyvenau jų amžiuj aš. Kai kuriems žmonėms tiesiog trūksta kantrybės ir tikėjimo tuo, kad viskas gali būti gerai. Tėvai turi teisę tokius klausimus spręsti ir savarankiškai“, sakė jis.

Ir pabaigai sportinis šios bylos aspektas. Pateikdamas savo ateities pajamų garantijas, boksininkas kaip vieną galimų šaltinių nurodė pajamas už kovą su laikinuoju WBA čempionu, rusu Nikolajumi Valujevu. Tačiau kartu jis pabrėžė, kad oficialios sutarties šiai kovai dar neturi. Sportininkas, kuriam prieš savaitę sukako 46 metai, sakė, kad galutinai palikti boksą jis ketina kitų metų pabaigoje.

Ir dar – E.Holyfieldas pranešė, kad šiomis dienomis su juo susisiekė kito pasaulio sunkiasvorių čempiono Lennokso Lewiso atstovai ir teiravosi apie galimybę surengti dviejų „eksų“ kovą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas