Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Į naujai sudarytą FILA reitingą pateko olimpinis prizininkas Aleksandras Kazakevičius

Naujai sudarytame FILA graikų-romėnų imtynių reitinge - trys mūsų šalies atletai. Tiesa, įvyko tam tikra rokiruotė. Edgaras Venckaitis (66 kg) neišsilaikė reitingų lentelėje, nors prieš mėnesį jis buvo keturioliktoje pozicijoje.
Aleksandras Kazakevičius
Aleksandras Kazakevičius / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Po ilgesnės pertraukos prabilęs Aleksandras Kazakevičius neliko nepastebėtas. Olimpinis prizininkas kovo mėnesį Tbilisyje patyrė šonkaulio traumą ir ilgainiui  pateko į medikų globą.

Po reabilitacijos sekė sėkminga išvyka į Ukrainą – Mariupolyje vykusiame solidžiame „Azovmash Cup“ turnyre A.Kazakevičius iškovojo bronzą. Šis laimėjimas pažėrė reitingo taškų svoryje iki 84 kilogramų ir garantavo aštuntą vietą reitingų lentelėje.

Svoryje iki 96 kilogramų savo poziciją pagerino pasaulio jaunimo čempionas Vilius Laurinaitis. Jis žemyn nustūmė olimpinį vicečempioną Rustamą Totrovą ir šiuo metu yra ketvirtoje reitingų lentelės vietoje.

Pergalės „Jacob Curby“ turnyre JAV ir penktos vietos Vokietijos „Grand Prix“ turnyre nepakako išlaikyti buvusios pozicijos Mindaugui Mizgaičiui (120 kg). Pekino olimpinių žaidynių prizininkas smuktelėjo iš septintos į aštuntą vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas