Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Įspūdingu nokautu lenką ant žemės paguldęs I.Osininas pergalę paskyrė uošviui ir sau

Įspūdingas smūgis koja į galvą ir lenkas krinta. Žiūrovų minia tiesiog suošia. Bene įspūdingiausias „King of the Kings“ bušido turnyro nokautas. Ir nors iš ringo išlipa kraujuotu veidu, Igoris Osininas plačiai šypsosi. Sugrįžimas po pertraukos pavyko puikiai. Pergalę kovotojas padovanojo lapkričio 17-ąją gimtadienį švenčiančiam savo uošviui.
Igoris Osininas – Sebastianas Samila (Lenkija)
Igoris Osininas – Sebastianas Samila (Lenkija) / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.
Temos: 1 Bušido

„Neturiu jokios baimės. Juk žmonės kiekvieną dieną eina į darbą ir nebijo. Todėl ir aš į ringą žengiu tarsi į darbą. Jaučiu tik malonumą. Kokia gali būti baimė? Tiesą pasakius, man nesvarbu, su kuo kovoti ringe. Niekada nesiruošiu vienam ar kitam kovotojui. Mano treniruočių partneriai yra labai stiprūs, todėl man nėra skirtumo, ką sutiksiu ringe. Man svarbiausia, kad esu ringe“, – prieš kovą tvirtai rėžė „Sparta Gym“ auklėtinis.

Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Igoris Osininas – Sebastianas Samila (Lenkija)
Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Igoris Osininas – Sebastianas Samila (Lenkija)

„Hero's KOK World Series“ turnyro ringe lapkričio 17-ąją jis susitiko su daugkartiniu Lenkijos bei pasaulio pilno kontakto kikbokso čempionu Sebastianu Samila iš Lenkijos. Arši kova užvirė nuo pat pirmųjų dvikovos sekundžių. Tačiau ilgai netruko. Po itin tikslaus Igorio smūgio lenkas ilgai negalėjo atsigauti – vis svirduliavo po ringą.

Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Igoris Osininas – Sebastianas Samila (Lenkija)
Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Igoris Osininas – Sebastianas Samila (Lenkija)

„Varžovas buvo aršus. Maniau, pradžia bus truputį ramesnė, bet paaiškėjo, kad nelabai. Reikėjo pačiam strikinėti pradėti. Pastebėjau, kad varžovas labai metasi į priekį. Pabandžiau išmesti koją link galvos ir pasisekė“, – po kovos prisipažino I.Osininas.

Paklaustas, ar tokių nokautų koja anksčiau yra pasiekęs, kovotojas prisipažino, kad tai antra tokia baigtis jo karjeroje.

„Dabar dešine koja, prieš tai – kaire. Abi jau išbandytos. Su stažu, – nusijuokė Igoris. – Koks buvo pirminis planas? Niekada negalvoju, kaip laimėti, ką daryti. Tu planuoji, Dievas juokiasi. Nežinai, kaip bus ringe, kaip dirbs varžovas, gal kokią taktiką parinkęs prieš mane, ne taip kovos, kaip visada. Stengiuosi neapsikrauti ir negalvoti“.

Žiūrovai ilgą laiką nematė šio kovotojo ringe. Jis prakalbo apie traumą ir prarastą motyvaciją.

„Buvo minčių mesti šį sportą. Šeima, sūnus. Pagalvojau, gal viskas. Bet grįžau vėl į salę. Supratau, kad ne, ne viskas“, – šyptelėjo Igoris.

Tai kada gi bus užauginta pamaina, pvz., Tomui Pakutinskui?

Paklaustas, kelintą kartą praskeliamas antakis, Igoris nusijuokė: "Dažnai man tą veidą siuva kažkodėl."

„Nežinau, ar gegužę gimęs sūnus norės iš viso žengti kovotojo keliu. Ne aš spręsiu. Norėtųsi, kad jis būtų savo srities profesionalas. Nesvarbu, kokioje srityje“, – pripažino I.Osininas, kurio veidu pokalbio metu sruvo kraujas.

Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Igoris Osininas – Sebastianas Samila (Lenkija)
Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Igoris Osininas – Sebastianas Samila (Lenkija)

Paklaustas, kelintą kartą praskeliamas antakis, Igoris nusijuokė: „Dažnai man tą veidą siuva kažkodėl. Gal trečią ar ketvirtą kartą kraujuoja antakis“.

Kovotojas prisipažino, kad po metų pertraukos į ringą grįžti yra labai sunku – sunkiausia save nuteikti emociškai, tvardyti save, valdyti, kad neperdegtum emociškai.

„Būdavo, kad kovoji ir pradedi nuslysti nuo realybės. Kažką galvoti į priekį. Bet susiimi į rankas. Kam skiriu šią pergalę? Šiandien žmonos tėvo gimtadienis. Gal jam. Skiriu pergalę ir sau, nes sunkiai dirbau. Tiesiog ją užsitarnavau“, – šeštadienio vakarą prisipažino I.Osininas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas