Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kiokušin karatė žvaigždė Inga Mikštaitė pasaulio čempionatui rengiasi kovodama su vyrais

Jau balandžio 13-14 dienomis Vilniaus „Siemens“ areną sudrebins Pasaulio kiokušin karatė čempionatas. Lietuvos rinktinės žvaigždė Inga Mikštaitė pasaulio čempionatui rengiasi kovodama su vyrais.
 Inga Mikštaitė
Inga Mikštaitė / Kiokušin Karatė org.nuotr.

„Treniruočių partnerių mums, moterims, visada trūksta, todėl aš jau įpratusi treniruotis su vyrais. Man tokios treniruotės patinka – galiu dirbti visa jėga, nebijodama sužeisti partnerio, be to tai tik į naudą, nes įgaunu daugiau patirties“, – šypsodamasi tikino I. Mikštaitė.  

Viena techniškiausių karatisčių pasaulyje tituluojama kovotoja prisipažįsta – ji sau kartelę yra išsikėlusi labai aukštai, todėl ir pasaulio čempionate jos tikslai yra tik patys aukščiausi: „Juk šitas čempionatas vyksta kas ketverius metus, pergalė jame – didžiausia svajonė. Aš keliu sau aukščiausius tikslus ne tik dėl savęs – juk ir treneriai įdėjo daug darbo, daug lūkesčių su manimi sieja federacija“.  

Nuo vaikystės apie juodą karate diržą ir pergalingas kovas čempionatuose svajojusi I. Mikštaitė įsitikinusi – svajonės pildosi: „Tyliai svajojant ir atkakliai dirbant viskas virsta realybe. Kiekviena pergalė, kiekvienas medalis man yra labai svarbus ir brangus, tačiau tikiu – saldžiausia pergalė manęs dar laukia ateityje!“

Pasak unikalius aukštus smūgius kojomis įvaldžiusios kyokushin karate meistrės, visi Lietuvos rinktinės kovotojai į čempionatą eina užsidegę ir trokštantys pergalės. 

„Ant tatamio atiduosime visas jėgas – pademonstruosime valią, kovingumą, techniką ir padarysime viską, kas priklausys nuo mūsų!“, – tikino I. Mikštaitė. 

Kiokušin karatė žvaigždė tiki, kad savos sienos padės kovojant dėl pergalės pasaulio čempionate: „Man psichologinis mikroklimatas yra labai svarbus, todėl džiaugiuosi, kad kovosime savoje arenoje ir tikiuosi žiūrovų palaikymo“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas