Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Lietuvos jaunių bokso rinktinė pradeda pasirodymą Europos čempionate Italijoje

Rugsėjo 27 – spalio 4 dienomis Montesilvano mieste Italijoje vyks Europos jaunių bokso čempionatas, kuriame Lietuvai atstovaus 7 vaikinų ir 5 merginų rinktinė.
Lietuvos jaunių bokso rinktinė
Lietuvos jaunių bokso rinktinė
Temos: 1 Boksas

Burtai lėmė, kad Matas Grigorianas (svorio kategorija iki 50 kg) savo pasirodymu atidarys Europos čempionatą. Antradienį (rugsėjo 27 d.) lietuvis šešioliktfinalyje susitiks su Anglijos atstovu Callumu Joshua Jarvisu.

Antradienį kovos ir Renatas Krepštulis (iki 60 kg), taip pat bandysiantis perlipti šešioliktfinalio barjerą. Būsimas lietuvio varžovas – anglas Zaianas Mohammedas Sadiqas.

Šešioliktfinalyje rungsis Šanderis Aleksandravičius (iki 63 kg), antradienį susitiksiantis su graiku Emmanouilu Fotiadisu.

Į ringą antradienį taip pat lips Dovydas Vasiliauskas (iki 66 kg), kuris šešioliktfinalio etape bandys atlaikyti vengro Szebasztiano Budai iššūkį.

Antradienį bilietą į ketvirtfinalį iškovoti bandys Kevinas Adamonis (iki 75 kg), kuris aštuntfinalyje susitiks su Albanijos atstovu Kociu Amaru.

Sunkiausioje vaikinų svorio kategorijoje kovosiantis Kajus Klenauskas (virš 80 kg) antradienį vyksiančiame aštuntfinalyje išbandys savo jėgas prieš Moldovos sportininką Grigorį Chireacovą.

Tuo metu Armandas Kregždė (iki 54 kg) burtu keliu pateko į aštuntfinalį ir jame ketvirtadienį (rugsėjo 29 d.) susitiks su kovotoju iš Azerbaidžano Mahamaddali Ashiraliyevu.

Merginų kategorijoje anksčiausiai startuos Gabrielė Sinickaitė (iki 57 kg) – trečiadienį (rugsėjo 28 d.) lietuvė aštuntfinalyje susitiks su dane Nadja Munkholm.

Jau turnyrui įsibėgėjus, penktadienį (rugsėjo 30 d.), Silvija Karaveckaitė (iki 54 kg) ketvirtfinalyje kovos su aire Niamha Keogh.

Beatričė Savickaitė (iki 60 kg) penktadienį ketvirtfinalyje susitiks su Kroatijos boksininke Dorotea Vencl. Tuo metu Gustė Gataveckaitė (iki 66 kg) burtu keliu pateko į ketvirtfinalį ir jame penktadienį kovos su ukrainiete Maryna Shevchenko.

Vėliausiai turnyrą pradėsianti Vesta Austinaitė (iki 75 kg) sekmadienį (spalio 2 d.) pusfinalyje susitiks su Ukrainos sportininke Anastasia Taran.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas