Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Mike'as Tysonas: „Esu pasirengęs mirti“

Jis buvo kiečiausias pasaulyje. Dabar buvęs pasaulio bokso čempionas Mike'as Tysonas atvirai prakalbo apie gyvenimą ir mirtį.
Mike'as Tysonas
Mike'as Tysonas / „Scanpix“ nuotr.

Pastaraisiais metais boksą sukrėtė kelios mirtys. Per vieną jų 27 metų australas Dwightas Ritchie praėjusį lapkritį po smūgio ringe pateko į komą, o kitą dieną mirė.

Rizikingame sporte vis daugiau liūdnai pasibaigusių atvejų, kurių tarsi buvo mažiau, kai ringe karaliavo garsusis Mike'as Tysonas.

„Aš žinojau, kad yra galimybė, jog galiu mirti per treniruotę ar per mačą. Aš nebijojau, nes galvojau taip: jei kažkas ir mirs, tai aš, matyt, būsiu tas, kuris jį nužudė“, – „The Sportsman“ pasakojo M.Tysonas.

„Scanpix“ nuotr./Mike'as Tysonas
„Scanpix“ nuotr./Mike'as Tysonas

Jam buvo tik 20 metų, kai jis pirmą kartą tapo pasaulio bokso čempionu. Vėliau M.Tysonas tapo vienu geriausių per bokso istoriją.

Bet amerikietis praleido trejus metus kalėjime dėl išprievartavimo ir iššvaistė uždirbtus pinigus – nors kažkada banke turėjo 500 mln. dolerių, 2003 metais bankrutavo.

„Manau, kad tikriausiai sunkiau yra gyventi nei mirti. Nežinau, ar tai tiesa, bet po visko, ką esu patyręs ir ką sužinojau, labiau jaučiuosi pasirengęs mirti, – kalbėjo 53 metų M.Tysonas. – Turiu drąsos gyventi, bet drąsa neišgelbės.

Save vertiname per rimtai, manome, kad esame kažkas, bet esame niekas.“

„Scanpix“ nuotr./Mike'as Tysonas
„Scanpix“ nuotr./Mike'as Tysonas

Po bankroto M.Tysonas pakeitė savo gyvenimą.

Jis įsigijo rančą ir pradėjo auginti kanapes. Pastaruoju metu jis bando aktoriaus duoną, o taip pat veda tinklalaidę „Hotboxin“, kuri turi per milijoną sekėjų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas