Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Mike'ui Tysonui – pelningas pasiūlymas muštis plikomis rankomis

Sugrįžimą į ringą planuojantis 54-erių Mike'as Tysonas parašą deda ne po visais pasiūlymais. JAV bokso legenda atmetė kvietimą varžytis jam kiek neįprastoje kovoje.
Mike'as Tysonas
Mike'as Tysonas / „Scanpix“ nuotr.

„Ring Magazine“ teigimu, M.Tysonas gavo 20 mln. JAV dolerių pasiūlymą kautis kovų plikomis rankomis čempionate (Bare Knuckle Fighting Championship).

Kovose, kuriose nenaudojamos bokso pirštinės, sportininkams leidžiama smūgiuoti tik plikomis rankomis – draudžiami bet kokie veiksmai alkūnėmis, keliais ar kitomis kūno dalimis.

Itin sparčiai populiarėjantis čempionatas buvo įkurtas tik 2018-aisiais, o M.Tysono sudalyvavimas jame suteiktų sąlyginai naujam sportui dar daugiau žinomumo.

Jau nuo ankstyvo pavasario intensyviai sportuojantis M.Tysonas dar balandį dalinosi treniruočių vaizdo įrašais, o nuo tada pradėjo sklisti kalbos ir apie galimą buvusio pasaulio čempiono sugrįžimą į bokso ringą.

Paskutinį kartą dar 2005-aisiais kovojęs amerikietis yra siejamas su senu varžovu Evanderiu Holyfieldu – dukart prieš M.Tysoną kovojęs boksininkas tikino sutiksiantis kovoti tuo atveju, jei pats varžovas jam išdrįs mesti pirštinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas