Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

N.Valujevas nebandys nokautuoti E.Holyfieldo

Borisas Dimitrovas, laikinojo Pasaulio sunkaus svorio bokso čempiono pagal WBA versiją, Nikolajaus Valujevo vadybininkas papasakojo apie artimiausius boksininko planus.
Nikolajus Valujevas
Nikolajus Valujevas / „Scanpix“ nuotr.

„Gruodžio 20 dieną N.Valujevas kovos su E.Holyfieldu. Boksininkas nenori kovoti su „pensininku“, tačiau jis neturi pasirinkimo – daugiau galimų varžovų tiesiog nėra. Jei Nikolajus gruodžio mėnesį neišeitų į ringą, kitos kovos gali tekti laukti metus. WBA čempionas G.Čagajevas temps laiką, ir kovos su juo gali tekti laukti iki vasaros. O tiek laiko be rimtų kovų mes negalime sau leisti.

Pradžioje norėjome surengti kovą su Lenkijos boksininku A.Golota, kuris pagarsėjo tuo, jog kovos su M.Tysonu metu išsigandęs pabėgo iš ringo. Tačiau šiomis dienomis lenkas pralaimėjo nokautu pirmajame raunde. O kautis su tokiu „maišu“ N.Valujevas nemato prasmės.

Pasaulyje yra stiprių boksininkų, kurie mielai eitų į ringą su N.Valujevu, pavyzdžiui ukrainietis Tarasas Bidenko. Tačiau jis priklauso kitam kovų organizatoriui P.Koliui. Tad mūsiškis W.Zauerlandas nenori rizikuoti – jei N.Valujevas pralaimėtų, čempiono diržas iš karto atitektų pagrindiniam konkurentui. Tad jis mums ir ieško silpnesnio varžovo. Mus tai liūdina, tačiau tokios žaidimo taisyklės.“

B.Dimitrovo žodžiais, N.Valujevas jokiu būdu nesistengs laimėti kovos nokautu. „Kova su E.Holyfieldu truks visus 12 raundų, N.Valujevas tai darys specialiai. Iš pagarbos varžovui jis nebandys kovos baigti nokautu, tačiau žinoma, laimės.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas