Žiūrėkite

15MIN SEIMO DEBATAI 2024: ginčai dėl gynybos finansavimo, kainų, švietimo ir sveikatos apsaugos15MIN SEIMO DEBATAI 2024: ginčai dėl gynybos finansavimo, kainų, švietimo ir sveikatos apsaugos

Paaiškėjo pirmieji pavasario bušido turnyro dalyviai

Jau kovo 19 dieną Lietuvos bušido federacija, kaip ir kasmet, kvies fanus rinktis į tradicinį pavasario bušido turnyrą „KOK World Series 2016”, Vilniaus „Siemens” arenoje. Žiūrovų iš viso laukia net 12 kovų. Jau aiškūs pirmieji Lietuvos kovotojai, pasirodysiantys didžiajame ringe.
Julius Mocka ir Thomas Hronas 
Julius Mocka / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Į kovas stos Sergejus Maslobojevas, Karolis Liukaitis, Igoris Osininas, Tomas Pakutinskas, Teodoras Aukštuolis, Henrikas Vikšraitis, Martynas Jasiūnas. Viena iš staigmenų – į didįjį ringą po metų pertraukos grįžtantis Ignas Barysas.

Rudens turnyre sirgalių palankumą užsitarnavęs ir „Grand Prix” laimėjęs lietuvis Julius Mocka, kovo 19 dieną į ringą lips kovai dėl KOK čempiono diržo. J.Mockos būsimas priešininkas – sporto sirgaliams puikiai pažįstamas vokietis Vladimiras Tokas.

25-erių V.Tokas iš tiesų vertas vadintis vienu stipriausių Vokietijos kovotojų, jo sąskaitoje 59 profesionalios kovos, laimėtos – 47, iš jų net 16 nokautais. Lietuvio ši priešininko kovų statistika nė kiėk neišgąsdino, patirtis taip pat.

Negaliu tiesiog užmigti ant vienos pergalės, rudens kovos buvo tikrai sunkios ir laimėtas „Grand Prix” titulas man labai svarbus, bet tai nereiškia, kad dabar galiu sau nuleisti kartelę, stoti į ringą prieš silpnesnius varžovus arba dar blogiau – daryti pertrauką.

V.Tokas gerai pažįstamas kovos menų pasaulyje, ne kartą mačiau jį kovojantį, labai agresyvus – taikliausias jo apibūdinimas”, – sakė J.Mocka.

12 stipriausių Lietuvos kovotojų jau kovo 19 dieną viename ringe.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas