Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Pasaulio bokso čempiono Tysono Fury išpažintis: „Vartojau kokainą. Na ir kas?“

Vis dar pasaulio bokso čempionu tituluojamas Tysonas Fury pagaliau prisipažino. 28-erių metų britas neslepia, jog vartojo kokainą, bandydamas išbristi iš psichologinių problemų. Anot sportininko, jį jau kuris laikas kamuoja bipolinis sutrikimas.
Tysonas Fury
Tysonas Fury / „Scanpix“ nuotr.

Priminsime, jog T.Fury dėl sveikatos problemų jau du kartus nukėlė revanšinę kovą prieš ukrainietį Vladimirą Klyčko, o visai neseniai paskelbta šokiruojanti žinia apie boksininko problemas dėl narkotinių medžiagų.

Žiniasklaidoje šiomis dienomis jau buvo pasirodę nemažai pranešimų apie tai, kad pastaruoju metu sportininkas yra ypač prastos tiek fizinės, tiek psichologinės būklės.

Anot bičiulių, T.Fury kamuoja depresija, jis sunkiai kalba. Vis garsiau prabylama ir apie tai, jog vyras gali nuspręsti pasitraukti iš gyvenimo.

Beveik neabejojama, kad sergantis sportininkas praras visus savo turimus čempiono diržus.

Pirmadienį sportininkas socialiniame tinkle netikėtai pranešė, kad baigia savo profesionalo karjerą, tačiau labai greitai savo nuomonę pakeitė.

Po labai ilgos pertraukos duodamas interviu „Rolling Stone“ žurnalui, T.Fury galiausiai prisipažino vartojęs kokainą, pareiškė nemažai kritikos Didžiosios Britanijos bokso vadovams ir netgi pats užsiminė apie galimą pasitraukimą iš gyvenimo.

„Niekas negali manęs priversti daryti vienokius ar kitokius dalykus. Niekas negali imti ir pasamdyti mane be mano žinios ar juo labiau priversti mane kautis. Aš neparduodamas, neįkiši taip lengvai rakto į mano nugarą, niekas manęs negali sustabdyti, – karštai kalbėjo boksininkas. – Taip, dabar galiu pasakyti – praeityje vartojau kokainą. Na ir kas? Aš per savo gyvenimą dariau daugybę dalykų. Vartojau daug kokaino. Daug. Kodėl tai dariau? Tai juk mano gyvenimas, ar ne? Galiu daryti viską, ko tik užsigeidžiu.“​

Per savo profesionalo karjerą britas laimėjo visas 25 kovas, iš kurių 18 – nokautais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas